- 14,418
- 10,263
- 113
50 çok olmuş dost. 5 vereydi 😁Ismini vermek istemedigim bi arkadas da 50k vurup 50tl atmıştı bana 😂
50 çok olmuş dost. 5 vereydi 😁Ismini vermek istemedigim bi arkadas da 50k vurup 50tl atmıştı bana 😂
Oyle ama simdi cevrim biterken giderse kotu koyar adamaSlotlar az paraya vermez be dost ben starzbrtten bir k ya 2 k bonus aldım kasayı vura vura gittim 17 dakikada 50 k oldu kasa slot böyle birseydir dost 10 kere 100 almaktansa bir kere 1 k almak daima iyidir
Hala arkadaş mi ? orası önemliIsmini vermek istemedigim bi arkadas da 50k vurup 50tl atmıştı bana 😂
Yok yahu arkadas da degil postunu takiplemistik 2 kisi 50 atmisti 😂😂Hala arkadaş mi ? orası önemli
Hemen engelle dost elliyi geri ister oYok yahu arkadas da degil postunu takiplemistik 2 kisi 50 atmisti 😂😂
Bayagidr kayip yasıyorum. Kazandigim an postta gorursem 51 atacam missilleme 😂 he bu postta kendisi ama isim vermek olmaz.Hemen engelle dost elliyi geri ister o
50.5 at da adama insanlık görsün reis 🤣Bayagidr kayip yasıyorum. Kazandigim an postta gorursem 51 atacam missilleme 😂 he bu postta kendisi ama isim vermek olmaz.
51 atacam buyukluk bizde kalsin 😂😂50.5 at da adama insanlık görsün reis 🤣
HahahaaKumarbaz çevrimle cebelleşiyor biz makara derdindeyiz 😁😁
idare eder 900 kar bıraktıHold n spinner
Bu da iyi dostidare eder 900 kar bıraktı
50 yi ödül sayan 1 ri nimet bilir51 atacam buyukluk bizde kalsin 😂😂
Kötünün iyisi dost. Devamidare eder 900 kar bıraktı
bu hangi oyun çıkmadıBen de gears of horus diyim. Gelirse nuna da gelir agacim
Splashidare eder 900 kar bıraktı
Dmalaya dmalaya gol oluridare eder 900 kar bıraktı
Dogru valla50 yi ödül sayan 1 ri nimet bilir