- 17,950
- 10,470
- 113
Benim dediğim oyunu çevir 50 turboş çıktı birşey vermedi
Benim dediğim oyunu çevir 50 turboş çıktı birşey vermedi
Uzman görüş değere al dost
Demo da bir şey vermedi adamin birine iyi vermiş 10 el deUzman görüş değere al dost
Sildim ya demoda bir şey vermiyor adamı zarara uğratmayakDemo da bir şey vermedi adamin birine iyi vermiş 10 el de
bol sanshoşgeldin bonusu aldık %100 6k+6k 300k çevrim vardı şansım iyi gitti 100k çevrim kaldı destek veren 5,10 dosta ulaşırız
o oyun yokWazdan sağlayıcısı yok mu reis sitede oyunun adı 36 coins di
Reis damlamaya başladılar o yüzden tavsiyelerimi vereyim takibe geçeyim sadece yazmıcam yaniboş çıktı birşey vermedi
Bol şanso oyun yok
sırayla deneyelimReis damlamaya başladılar o yüzden tavsiyelerimi vereyim takibe geçeyim sadece yazmıcam yani
1. The ultimate 5 (18-20-24 bet)
2. Ultra hold and spin ( 15 bet)
3. Floating dragon boat festival (18-30 bet)
4. Floating dragon hold spinner (18-24 bet)
Bol şans çevrim tamamlanır bu listeye umarım.
Ne öldürür ne süründürür bende çevrimli bişey varsa bu oyuna dalarım ne kazandırır ne kaybettirir ama sabır oyunuUzman görüş değere al dost
🤔sırayla deneyelim
bigger bass bilizard reissırayla deneyelim
Aynen dedigin gibi çevrim için birebir o oyunda şöyle verdim mi iyi para veren oyun denk getirse arkadaş iyi olacak vallaNe öldürür ne süründürür bende çevrimli bişey varsa bu oyuna dalarım ne kazandırır ne kaybettirir ama sabır oyunu
ilk oyun güzel biraz düşmüştük toparladı 5k verdi ultra hoda gecelimReis damlamaya başladılar o yüzden tavsiyelerimi vereyim takibe geçeyim sadece yazmıcam yani
Ne kaldı ki çevrim dostilk oyun güzel biraz düşmüştük toparladı 5k verdi ultra hoda gecelim
ultra hod 1k kârReis damlamaya başladılar o yüzden tavsiyelerimi vereyim takibe geçeyim sadece yazmıcam yani