- 20,972
- 8,387
- 113
Emeğine sağlık dost tebrik ediyorumhedefimiz ortalama 40k üstüydü 38k çektik olsun ulaştık sayalım 5 kişiye dm atarım herkese teşekkürler elinize sağlık
Emeğine sağlık dost tebrik ediyorumhedefimiz ortalama 40k üstüydü 38k çektik olsun ulaştık sayalım 5 kişiye dm atarım herkese teşekkürler elinize sağlık
Umarım toparlarsin dostReis kendim için demedim , zaten benim var -400 k piyasaya borç saldım gemiyi çayıra , dalga vursun diye bekliyoruz
Kanki 4 tür beni bos gönderiyon olmuyohedefimiz ortalama 40k üstüydü 38k çektik olsun ulaştık sayalım 5 kişiye dm atarım herkese teşekkürler elinize sağlık
Umarım toparlarsin dost
Teşekkürler kesene berekethedefimiz ortalama 40k üstüydü 38k çektik olsun ulaştık sayalım 5 kişiye dm atarım herkese teşekkürler elinize sağlık
Kesene bereket kardo seviliyorsun biliyorsunhedefimiz ortalama 40k üstüydü 38k çektik olsun ulaştık sayalım 5 kişiye dm atarım herkese teşekkürler elinize sağlık
Bol kazançlar aga biliyorum dm yanacakhedefimiz ortalama 40k üstüydü 38k çektik olsun ulaştık sayalım 5 kişiye dm atarım herkese teşekkürler elinize sağlık
Gelir birazdan@butragueno nerede acaba
Reisim kazancın daim olsunhedefimiz ortalama 40k üstüydü 38k çektik olsun ulaştık sayalım 5 kişiye dm atarım herkese teşekkürler elinize sağlık
Çalışıyor galiba reis@butragueno nerede acaba
En son uçuşa geçmişti bulutların üzerindedir@butragueno nerede acaba
eminmisin🤕Hiç sponsorluğun nasip olmadı dost. Olur mu kazanalım kazandiralim? Bı roll patlatalım @KUMARBAZ1982
Ben eminim dosteminmisin🤕
Bende eminimeminmisin🤕
Şanslı 5 kişiye şimdiden başarılar herkesin gönlüne göre olsunhedefimiz ortalama 40k üstüydü 38k çektik olsun ulaştık sayalım 5 kişiye dm atarım herkese teşekkürler elinize sağlık
Kardo sana zahmet bir dm atma şansın varmı birşey dicememinmisin🤕