- 27,720
- 25,483
- 113
@butragueno emeğine sağlık dost sen elinden geleni yaptın güzel secimdi ama adamlar karaktersiz çıktı
Aynen öyle@butragueno emeğine sağlık dost sen elinden geleni yaptın güzel secimdi ama adamlar karaktersiz çıktı
5 ucluk falan yedi herhalde bu per şans bizjm yanimizda degildi@butragueno emeğine sağlık dost sen elinden geleni yaptın güzel secimdi ama adamlar karaktersiz çıktı
20 fark nedir abi ya bunun açıklaması olamaz5 ucluk falan yedi herhalde bu per şans bizjm yanimizda degildi
Oho Olmaz ki böyle geriden geliyorsunBurayı kacirdik kaça ulasti kasa @KUMARBAZ1982
Harbi 20k gördü muOho Olmaz ki böyle geriden geliyorsun
Yok la 6500 ana kasası ileHarbi 20k gördü mu
Yok la 6500 ana kasası ile
Hangi siteBeyler size güzel bi promo soylim bmce gayet makul 1000 tl ye 1000 freebet alıyorsunuz freebt tek kat 3 maç 1.5 oran ana para ise 2 kat 1.5 oran minimum 3 kat cekim max sinir yok site youcas bence denenir
YoucasHangi site
SağlammıYoucas
Saglam dost 1k atta alalimSağlammı
Dost 48 tl kayıp bonosundan döndük deniycez şimdi dönersek görürüm seniSaglam dost 1k atta alalim
Tebrikler dostDost 48 tl kayıp bonosundan döndük deniycez şimdi dönersek görürüm seni
Helal dost hadi bakim youcasta %55 freebette vardi tekli aliyosun onu 700 e 385 maks o iyi bayaDost 48 tl kayıp bonosundan döndük deniycez şimdi dönersek görürüm seni
canın sağolsun intikamın kat kat alındı🤩 çekim verdim red geldi 400 TL çevrim istediler eyvallah dedik olanlar oldu@KUMARBAZ1982 maalesef son adimda patladik
Olmadi beyler sonu husran
Olacak mı biseyler dost. Mevzileri terk etmeyelim mi 😁😁canın sağolsun intikamın kat kat alındı🤩 çekim verdim red geldi 400 TL çevrim istediler eyvallah dedik olanlar oldu
Yaptın mı Kumarbaz Reiscanın sağolsun intikamın kat kat alındı🤩 çekim verdim red geldi 400 TL çevrim istediler eyvallah dedik olanlar oldu
1970'te beri takipteyimcanın sağolsun intikamın kat kat alındı🤩 çekim verdim red geldi 400 TL çevrim istediler eyvallah dedik olanlar oldu