Oyle olmuyo valla bak 80 k bakiye varken dedeyi 5 k 5 k alion 6000 ken 50 50 farm kasa buyudukce hirs artiyor keske dedigin gibi oynasak suan zengindik😃😃6600 olsa ben bir sene onu farmlarım 10 kurstan 😄😄
Oyle olmuyo valla bak 80 k bakiye varken dedeyi 5 k 5 k alion 6000 ken 50 50 farm kasa buyudukce hirs artiyor keske dedigin gibi oynasak suan zengindik😃😃6600 olsa ben bir sene onu farmlarım 10 kurstan 😄😄
Ooooo aga yine yeniden slot roll bol şansmerhaba reisler kasa 6700 3kat çevrim kaldı 10k üstüne çıkarsak kazanca göre ulaşırız bu oyunu biraz zorlayalim farm yaparak
Kumarbaz dost bence slot icin en iyisini yapiyor slotta cok zaman harcayip kaybetmeyen cok az o da ayarliyor bir sekil ben o kadar sabirli olamam misal aslaBenim merak ettim 4000 tl yi tumbete atip yuzde 15 mi aliyor degmez
Aynen iste o sabir onmeliKumarbaz dost bence slot icin en iyisini yapiyor slotta cok zaman harcayip kaybetmeyen cok az o da ayarliyor bir sekil ben o kadar sabirli olamam misal asla
Ben en az 17k diyorum dostDaha yeni çevirmeye başladılar hedefe ulaşacağız Hedef 10K
Umut formumu biraktiKumarbaz dost bence slot icin en iyisini yapiyor slotta cok zaman harcayip kaybetmeyen cok az o da ayarliyor bir sekil ben o kadar sabirli olamam misal asla
Kumarbazın hedefi oBen en az 17k diyorum dost
1k at alalimBeyler size güzel bi promo soylim bmce gayet makul 1000 tl ye 1000 freebet alıyorsunuz freebt tek kat 3 maç 1.5 oran ana para ise 2 kat 1.5 oran minimum 3 kat cekim max sinir yok site youcas bence denenir
1000 olsa denerdim Yok 😡Beyler size güzel bi promo soylim bmce gayet makul 1000 tl ye 1000 freebet alıyorsunuz freebt tek kat 3 maç 1.5 oran ana para ise 2 kat 1.5 oran minimum 3 kat cekim max sinir yok site youcas bence denenir
Bayadir gelmiyordu zaten ara ara giriyodu.. son zamanlrda vurdu dedilerUmut formumu birakti
Bilirem dost benim hissim o zatenKumarbazın hedefi o