- 6,649
- 12,233
- 113
Merhaba reisler sitelerin birşey yaptığı yok biz bari birşeyler yapalım...şartlar konuda 5 kişi sececem 500 ile başlayacak 3 adım kazanırsa roll yapana 500 konuda 2 kişiye 150 atar roll yapan Bolşanslar
Merhaba reisler sitelerin birşey yaptığı yok biz bari birşeyler yapalım...şartlar konuda 5 kişi sececem 500 ile başlayacak 3 adım kazanırsa roll yapana 500 konuda 2 kişiye 150 atar roll yapan Bolşanslar
Bol şanslar mutlu yıllarMerhaba reisler sitelerin birşey yaptığı yok biz bari birşeyler yapalım...şartlar konuda 5 kişi sececem 500 ile başlayacak 3 adım kazanırsa roll yapana 500 konuda 2 kişiye 150 atar roll yapan Bolşanslar
Yapalım dost bol sansMerhaba reisler sitelerin birşey yaptığı yok biz bari birşeyler yapalım...şartlar konuda 5 kişi sececem 500 ile başlayacak 3 adım kazanırsa roll yapana 500 konuda 2 kişiye 150 atar roll yapan Bolşanslar
Bol şansMerhaba reisler sitelerin birşey yaptığı yok biz bari birşeyler yapalım...şartlar konuda 5 kişi sececem 500 ile başlayacak 3 adım kazanırsa roll yapana 500 konuda 2 kişiye 150 atar roll yapan Bolşanslar
Kral bol şansMerhaba reisler sitelerin birşey yaptığı yok biz bari birşeyler yapalım...şartlar konuda 5 kişi sececem 500 ile başlayacak 3 adım kazanırsa roll yapana 500 konuda 2 kişiye 150 atar roll yapan Bolşanslar
Helal olsun sana güzel insan beni seç beni, sözün vardı bekliyorum reisMerhaba reisler sitelerin birşey yaptığı yok biz bari birşeyler yapalım...şartlar konuda 5 kişi sececem 500 ile başlayacak 3 adım kazanırsa roll yapana 500 konuda 2 kişiye 150 atar roll yapan Bolşanslar
rol yapılırMerhaba reisler sitelerin birşey yaptığı yok biz bari birşeyler yapalım...şartlar konuda 5 kişi sececem 500 ile başlayacak 3 adım kazanırsa roll yapana 500 konuda 2 kişiye 150 atar roll yapan Bolşanslar
Tebrikler dostum talibimMerhaba reisler sitelerin birşey yaptığı yok biz bari birşeyler yapalım...şartlar konuda 5 kişi sececem 500 ile başlayacak 3 adım kazanırsa roll yapana 500 konuda 2 kişiye 150 atar roll yapan Bolşanslar
Helal olsunMerhaba reisler sitelerin birşey yaptığı yok biz bari birşeyler yapalım...şartlar konuda 5 kişi sececem 500 ile başlayacak 3 adım kazanırsa roll yapana 500 konuda 2 kişiye 150 atar roll yapan Bolşanslar
Bol şanslar reis talibim hiç senden rol yapmak kısmet olmadı biliyorsun 🙂💖Merhaba reisler sitelerin birşey yaptığı yok biz bari birşeyler yapalım...şartlar konuda 5 kişi sececem 500 ile başlayacak 3 adım kazanırsa roll yapana 500 konuda 2 kişiye 150 atar roll yapan Bolşanslar
Özledim rollünü bakalım kime kısmetse artıkMerhaba reisler sitelerin birşey yaptığı yok biz bari birşeyler yapalım...şartlar konuda 5 kişi sececem 500 ile başlayacak 3 adım kazanırsa roll yapana 500 konuda 2 kişiye 150 atar roll yapan Bolşanslar
Bol şans reisMerhaba reisler sitelerin birşey yaptığı yok biz bari birşeyler yapalım...şartlar konuda 5 kişi sececem 500 ile başlayacak 3 adım kazanırsa roll yapana 500 konuda 2 kişiye 150 atar roll yapan Bolşanslar
Bol şanslar dostMerhaba reisler sitelerin birşey yaptığı yok biz bari birşeyler yapalım...şartlar konuda 5 kişi sececem 500 ile başlayacak 3 adım kazanırsa roll yapana 500 konuda 2 kişiye 150 atar roll yapan Bolşanslar