- 358
- 181
- 43
Beni de seçin be
Hayırlısı olsun nabalımİşte o zaman ben bany yedim Bana ertesi gün atacaktı giremedik ki 7 gün
Beni de seç bu sefer başkanMerhaba reisler sitelerin birşey yaptığı yok biz bari birşeyler yapalım...şartlar konuda 5 kişi sececem 500 ile başlayacak 3 adım kazanırsa roll yapana 500 konuda 2 kişiye 150 atar roll yapan Bolşanslar
Etkinlik için teşekkürler dost güzel düşünce kesene ve emeğine sağlıkMerhaba reisler sitelerin birşey yaptığı yok biz bari birşeyler yapalım...şartlar konuda 5 kişi sececem 500 ile başlayacak 3 adım kazanırsa roll yapana 500 konuda 2 kişiye 150 atar roll yapan Bolşanslar
Bol şans herkeseMerhaba reisler sitelerin birşey yaptığı yok biz bari birşeyler yapalım...şartlar konuda 5 kişi sececem 500 ile başlayacak 3 adım kazanırsa roll yapana 500 konuda 2 kişiye 150 atar roll yapan Bolşanslar
Seçer kendisi merak etme dostkimler secildi
Biri seçildi roll açtı ayrı konudakimler secildi
2. başka konu açarsın reis BolşansBugün sitelerden msj atan arayan soran yok abi niye acaba 🙂
Efendim2. başka konu açarsın reis Bolşans
Seç artık be reis beni2. başka konu açarsın reis Bolşans
Bol şans kardoMerhaba reisler sitelerin birşey yaptığı yok biz bari birşeyler yapalım...şartlar konuda 5 kişi sececem 500 ile başlayacak 3 adım kazanırsa roll yapana 500 konuda 2 kişiye 150 atar roll yapan Bolşanslar
reis bak bu tür baskılar bende ters tepiyor yapma bunuSeç artık be reis beni
Tamam Kral sıkıntı yok adamsınreis bak bu tür baskılar bende ters tepiyor yapma bunu
3. BolşanslarBol şans herkese