Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumarcı Birisi Kpss' den 90 Alabilir Mi

Husobey.31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
682
180
43
Ben aldım. Ama meslleki hayatında kumar her şeyin önüne geçiyor. Adaptasyon sorunu oluyor. Kumara atıyorum 10 birim zaman ayiriyorsan , mesleki gelişim, kariyer, görevi layıkıyla yapmaya 5 birim harcamiyorsun. Unutmayın zeki insanlar kumar oynar.
Zeki insan ve kumar ilşkisi nasıl kurdun

buraq93

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
356
127
43
Ben zeki oldugunu dusunuyorum ama bir sey basarmak disiplinle alakalı ya, kumarbaz disiplinli olabilir mi aslında merak ettiğim sey bu
iradeli bi kumarbazsa olabilir ama %90dan fazla kumarbaz hırsa yenilir disiplinli olamaz

Kostantinye

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
469
229
43
G*** kaybederek kumar oynama kültürü bizde olduğu için normal bunlar diğer ülkelerde her yerde gazino var böyle g*** dağıtıp oynayan nadir var bizde herkes g*** kaybediyor

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,540
1,915
113
Kumarbaz: kumara düşkün, sürekli kumar oynayan kimsedir. İnsan robot değildir. Oynarken değişik hormonlar salgılar vücut. O aksiyonu yaşamak için sürekli oynar. Bu bağlamda disiplinli insan kumarbaz olamaz. Kumarbaz sürekli oynayıp kaybedendir. İçin içine disiplin girerse hormon salgilanimi yavaşlar kişi rutin kazanclarla zengin olur.ya bırakır, ya monoton bir kumar hayatı olur. Makina olmak gerek, duygulardan arınmış. Bu çok zordur. Son yemek parasıyla kumar oynayan kumarbazdir, risklerin adamıdır. Disiplinsizdir. İdeal insan degilsir.:))

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,540
1,915
113
Buradan genç kumarbazlara sesleniyorum. Borç ve emanet parayla kumar oynamayın. Kendi paranizla oynayın. Bir sır gibi saklayın bu huyunuzu. Ödemeler,borçlar sıkıştırır, yalanla para arayışına girmeyin. Çünkü sonu dipsiz kuyu. İlle de oynayacaksınız kendi paranizla oynayın. Oynamaya devam etmeyi düşünüyorsanız evlilik gibi bir fikriniz asla olmasın. Unutmayın siz evlenilecek adam değilsiniz. Kimseyi yakmayın.
__ gençlere öğütler __

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,765
3,263
113
Oğlum boş işler sinav falan gidin yalandan 2 3 akplinin veya cemaatlerin peşinde gezin tamamdır

Malatyali44

Zübükzade
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,438
7,974
113
Buradan genç kumarbazlara sesleniyorum. Borç ve emanet parayla kumar oynamayın. Kendi paranizla oynayın. Bir sır gibi saklayın bu huyunuzu. Ödemeler,borçlar sıkıştırır, yalanla para arayışına girmeyin. Çünkü sonu dipsiz kuyu. İlle de oynayacaksınız kendi paranizla oynayın. Oynamaya devam etmeyi düşünüyorsanız evlilik gibi bir fikriniz asla olmasın. Unutmayın siz evlenilecek adam değilsiniz. Kimseyi yakmayın.
__ gençlere öğütler __
Güzel yazmışsın dost eline sağlık 👏

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,824
1,401
113
Oğlum boş işler sinav falan gidin yalandan 2 3 akplinin veya cemaatlerin peşinde gezin tamamdır
Yok öylw bir şey, sen gir bayrak falan as, mitinglere katıl en fazla bir kuruma çaycı alırlar o da yani yıllarca partiye hizmet etmen lazım..