Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumarcı Birisi Kpss' den 90 Alabilir Mi

yusuf237

Bahtsız Bedevi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
58
13
8
Bu ülkedeki en kıyak iş memurluk zaten herkesin malumu.
Ayın 15inde sitelerin bonus verme sebebi bile memur maaşların o gün yatması.
Soru şu
Kumarbaz olup da kpssden 90 puan alan birini gördünüz mü
Kumarbaz biri bu puanı alabilir mi
Lise sonda başladım. Elime geçen her parayı atıyordum üniversite sınavına da çok hazırlanmadım ilk senemde ilk acil yardım paramedik kazandım. KYK bursu kredi kartı vb skilleri açıldı. Kartları harçlık avansı vb fulledim üni sonda kpss başladım bursun yattığı gece bitiriyordum. Üniversiteye gidip gelmek için minibüs parasıni da garsonluk yaparak çıkarmama rağmen her burs yatınca gece 6-7 katı yalmama rağmen batıyordum. Bilenler bilir paramedik puanları aşırı yüksek sırf param yok diye ortamlardan mecburen soyutlanarak 96 aldım. Genel kültür 58-2 genel yetenek 47-6 yaparak tam 96.4 puanla kendi şehrime atandım. Hemen akıllılık ederek ev arabaya girdim taksitle maaş oraya bağlandı şimdi Ocak zammıyla maaşım 80 civarında olacak taksitlerim 35 k civari

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,553
3,061
113
Yok öylw bir şey, sen gir bayrak falan as, mitinglere katıl en fazla bir kuruma çaycı alırlar o da yani yıllarca partiye hizmet etmen lazım..
Kral süleymancilara git 2 3 ay takıl biryere sokarlar banko devlet kurumu çok kez yaptılar cevremde

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,163
1,317
113
Asker , polis , hemşire bu meslekler biz slot ne diye anlamaya çalışırken bile müptelası olmuşlardı . Tam 14 sene önce haturliyorum Muş vartoda çadırda askerdik , astsubaylar çadıra toplanıp ceviriyorlardi arada çay kahve götürürken denk gelmiştim hiç anlamadığım bir şeydi zamanla içine düşünce anladim 8 sene öncede bölük astsubayinin hal hatrini sormaya aradığımda tertibinin intihar ettiğini söylemişti maddi durumdan . Çadırda ki sevinci gelmisti aklıma .. ne zaman büyük kazanirsaniz o zaman herşeyi izi kaybetmissiniz demektir .. bile bile batıyoruz şuan

Celil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
300
198
43
Asker , polis , hemşire bu meslekler biz slot ne diye anlamaya çalışırken bile müptelası olmuşlardı . Tam 14 sene önce haturliyorum Muş vartoda çadırda askerdik , astsubaylar çadıra toplanıp ceviriyorlardi arada çay kahve götürürken denk gelmiştim hiç anlamadığım bir şeydi zamanla içine düşünce anladim 8 sene öncede bölük astsubayinin hal hatrini sormaya aradığımda tertibinin intihar ettiğini söylemişti maddi durumdan . Çadırda ki sevinci gelmisti aklıma .. ne zaman büyük kazanirsaniz o zaman herşeyi izi kaybetmissiniz demektir .. bile bile batıyoruz şuan

Süs havuzu misaliii atarlar küçük balığı biraz sevindirirler , akabinde okyanusa büyük balıkların yanına koyduklarında ise , köpek balığı yam yapar...

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,774
1,376
113
Lise sonda başladım. Elime geçen her parayı atıyordum üniversite sınavına da çok hazırlanmadım ilk senemde ilk acil yardım paramedik kazandım. KYK bursu kredi kartı vb skilleri açıldı. Kartları harçlık avansı vb fulledim üni sonda kpss başladım bursun yattığı gece bitiriyordum. Üniversiteye gidip gelmek için minibüs parasıni da garsonluk yaparak çıkarmama rağmen her burs yatınca gece 6-7 katı yalmama rağmen batıyordum. Bilenler bilir paramedik puanları aşırı yüksek sırf param yok diye ortamlardan mecburen soyutlanarak 96 aldım. Genel kültür 58-2 genel yetenek 47-6 yaparak tam 96.4 puanla kendi şehrime atandım. Hemen akıllılık ederek ev arabaya girdim taksitle maaş oraya bağlandı şimdi Ocak zammıyla maaşım 80 civarında olacak taksitlerim 35 k civari
80k hangi memurluk o

Prado34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,271
556
113
Açtığnız konuları yiyeyim kime ne faydası var şimdi madem kumar kötü burda ne işin var derler adama

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,954
1,176
113
valla bro ben 93 aldım daktilo sınavında 2. en iyi dereceyi yaptım mülakatta elediler torpilin yoksa boşuna uğraşma

elsblg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
427
181
43
Kumar oynamaktan zaman bulup kpssye hazırlanamaz. Sınava başvuru parasını kumarda harcayıp sınava bile giremez

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,793
2,909
113
Gumarcı her sınavdan en kral %10 discount alır dost