- 10,475
- 17,963
- 113
Erhan üst oynasaydi o biber kimin gtnde o zaman anlardik be dayiBro alt alincak mac deilmis gotune biber surulmus tavuk gibi kosuyor adamlar
Erhan üst oynasaydi o biber kimin gtnde o zaman anlardik be dayiBro alt alincak mac deilmis gotune biber surulmus tavuk gibi kosuyor adamlar
Basketin kitabını biz yazdık dostBen basketten pek anlamam bilen 2 arkadaş 500 500 roll açsın adıma 2 kişi payfix
Vay beBen basketten pek anlamam bilen 2 arkadaş 500 500 roll açsın adıma 2 kişi payfix
500 2 adim kazancin tamami dagitim?Ben basketten pek anlamam bilen 2 arkadaş 500 500 roll açsın adıma 2 kişi payfix
AlalimBen basketten pek anlamam bilen 2 arkadaş 500 500 roll açsın adıma 2 kişi payfix
Sen geçen bize PayFix yaz roll yap dedin ortadan kayboldun sonra dost hayırdırBen basketten pek anlamam bilen 2 arkadaş 500 500 roll açsın adıma 2 kişi payfix
Yazma boşuna atmıyor dostumuz payfixi alıyor PayFix koleksıyonu yapacakmışBasketin kitabını biz yazdık dost
Dostumuzun işi çıkmış olabilir dostSen geçen bize PayFix yaz roll yap dedin ortadan kayboldun sonra dost hayırdır
Eniste belkide bir isim ariyorYazma boşuna atmıyor dostumuz payfixi alıyor PayFix koleksıyonu yapacakmış
Çıktıysa çıktı yazar dost bize yamuk yapanı cezalandırırızDostumuzun işi çıkmış olabilir dost
Ahmoyu mu arıyorlar yoksaEniste belkide bir isim ariyor
Lazimsa mefete papara iban da vereyim kolleksiyonu genislerYazma boşuna atmıyor dostumuz payfixi alıyor PayFix koleksıyonu yapacakmış
Forumda cok sey dönuyodur eniste her sey olabilrAhmoyu mu arıyorlar yoksa
Dm ye mi gelelim dostKonuda Payfix muhabbetı gecmesın Beyler
Shellac bunu beğendiKonuda Payfix muhabbetı gecmesın Beyler
Onu bosver de ne olacak Bursaspor un haliKonuda Payfix muhabbetı gecmesın Beyler
Shell aynı masadayız Enıste Yana cok asılıyor dostumuz bi 125 katı almadan bırakmaz dostumuzShellac bunu beğendi