Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumardan Para Kazanılır Mı

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,430
1,072
113
Kral bende 50 milyon tl var fakat 900k borçtan dolayı bloke bana 900k'sini yollarsan senin paranın ben sana borç vereyim öde bana taksit taksit ödersin

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,953
696
113
Ciddi ciddi maç önerenler var allah sizi kahretsin bu işin sonu intihara gider, kumardan uzak dur elbet bir çözümü bulunur!!

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,644
688
113
Dün psv 2/1 ve Monaco 1/2 deseydin şuan milyarderdin 😃

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,458
1,227
113
Merhaba dostlar ayın 1 inde 5.7 milyon yapmam gereken bir ödemem var cebimdeki para yarısının biraz fazlası risk alıp tek maça 1.8 orana atılır mı siz olsanız ne yapardınız
Kumar fazla oynamıyorum arada 5 10 atıyorum sadece böyle bir çılgınlık yapmak geldi aklıma yada daha iyi bir fikri olan varmı
Ödeme alabilecegin site 1-2 tane o miktarlarda elindeki paradan olma ihtimalin yuzde 95

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,458
1,227
113
Kral yasaldan tüm sitelere üyelik aç paylastir vergi az kesilsin kazanç halinde illegale yatmaz okadar para odemezler sana o parayi.
O parada her turlu vergiyi fazladan oder.önerinin tek iyi yanı masak denetimi olmaz kafası rahat olur kazanirsa tabi

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,428
43,936
113
Ne aptalca bi konu bu ya çok düşündün mü bunu açarken

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,540
1,915
113
Fener'e hiç güvenemiyorum dostum başka bir yol göster
Tottenham Romayı dağıtır. Roma 1.5 alt gol al. Servet kazanırsın. Havadan penaltı olur, karambolden Tottenham kendi kalesine gol atar bilemem. Normal şartlarda Roma bitik.

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,462
686
113
Merhaba dostlar ayın 1 inde 5.7 milyon yapmam gereken bir ödemem var cebimdeki para yarısının biraz fazlası risk alıp tek maça 1.8 orana atılır mı siz olsanız ne yapardınız
Kumar fazla oynamıyorum arada 5 10 atıyorum sadece böyle bir çılgınlık yapmak geldi aklıma yada daha iyi bir fikri olan varmı
Doktor o para eski deyimle 5.7trilyonmu tam anlamadım peki bu parayı hangi akılla yasal olmayan siteye atıp kazanacan ve kazansanda o parayı alamayacan sen en iyisi bı basket maçına üst baş geç kayip edersen yurtdışına kaçarsın sıkıntı yok

delpiero1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,577
2,507
113
Doktor kardeşim , bence o kadar paran varsa ve illede ben bu işe gireceğim diyorsan yasal sitelerden şansını dene , diğer siteler kazansanda öder mi ödemez mi belli değil , miktar çok büyük , umarım eldekinden de olmazsın

halil889*

Bahtsız Bedevi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,621
3,093
113
sabırlı olursan kazanılır o da bizde yok