- 28,048
- 25,712
- 113
Bunu not aldım dost gelmezse sendeyim gelirse gorusmeyelimKral ister oyna ister oyanama Bjk Alır GS 2.5 üst ajak 2
Oyna bu üçünü borcunu da ödersin
Bunu not aldım dost gelmezse sendeyim gelirse gorusmeyelimKral ister oyna ister oyanama Bjk Alır GS 2.5 üst ajak 2
Oyna bu üçünü borcunu da ödersin
Sigara çıkar mı dostYaz iban kardeşim ama Halkbank’tan atıcam yarın gelir sabah gider halledersin pardon hesap kesim tarihini bugulamayı unutmusum Ekli dosyayı görüntüle 668078
700 tl at enişte yada sigara parası 😌Yaz iban kardeşim ama Halkbank’tan atıcam yarın gelir sabah gider halledersin pardon hesap kesim tarihini bugulamayı unutmusum Ekli dosyayı görüntüle 668078
O kadar vermemiştir zaten o kadar olmuştur benim bi tanıdıkta 1 buçuk milyon almıştı 2 sene önce tefeciden şimdi 18 milyon olduTefeci o kadar borc vermez bence imkansiz
Makara yapıyordur muhtemelen kankaCiddi ciddi maç önerenler var allah sizi kahretsin bu işin sonu intihara gider, kumardan uzak dur elbet bir çözümü bulunur!!
Ceren Yalazoğlu KarakoçBu karının ismi ne memet
Oynadıktan sonra intihar için urganı kimden tedarik edeceğiz dostGalatasaray kendi kalesine gol atar oynamayan kalmasın
Ödeme alabilecegin site 1-2 tane o miktarlarda elindeki paradan olma ihtimalin yuzde 95Merhaba dostlar ayın 1 inde 5.7 milyon yapmam gereken bir ödemem var cebimdeki para yarısının biraz fazlası risk alıp tek maça 1.8 orana atılır mı siz olsanız ne yapardınız
Kumar fazla oynamıyorum arada 5 10 atıyorum sadece böyle bir çılgınlık yapmak geldi aklıma yada daha iyi bir fikri olan varmı
O parada her turlu vergiyi fazladan oder.önerinin tek iyi yanı masak denetimi olmaz kafası rahat olur kazanirsa tabiKral yasaldan tüm sitelere üyelik aç paylastir vergi az kesilsin kazanç halinde illegale yatmaz okadar para odemezler sana o parayi.
Tottenham Romayı dağıtır. Roma 1.5 alt gol al. Servet kazanırsın. Havadan penaltı olur, karambolden Tottenham kendi kalesine gol atar bilemem. Normal şartlarda Roma bitik.Fener'e hiç güvenemiyorum dostum başka bir yol göster
Doktor o para eski deyimle 5.7trilyonmu tam anlamadım peki bu parayı hangi akılla yasal olmayan siteye atıp kazanacan ve kazansanda o parayı alamayacan sen en iyisi bı basket maçına üst baş geç kayip edersen yurtdışına kaçarsın sıkıntı yokMerhaba dostlar ayın 1 inde 5.7 milyon yapmam gereken bir ödemem var cebimdeki para yarısının biraz fazlası risk alıp tek maça 1.8 orana atılır mı siz olsanız ne yapardınız
Kumar fazla oynamıyorum arada 5 10 atıyorum sadece böyle bir çılgınlık yapmak geldi aklıma yada daha iyi bir fikri olan varmı
Doktor kardeşim , bence o kadar paran varsa ve illede ben bu işe gireceğim diyorsan yasal sitelerden şansını dene , diğer siteler kazansanda öder mi ödemez mi belli değil , miktar çok büyük , umarım eldekinden de olmazsınMerhaba dostlar ayın 1 inde 5.7 milyon yapmam gereken bir ödemem var cebimdeki para yarısının biraz fazlası risk alıp tek maça 1.8 orana atılır mı siz olsanız ne yapardınız
Yatış knkBu maça kasayı bas 2.5 üst yatarsa yarısını karşılarım