- 6,782
- 12,614
- 113
Birde ben deneyeyim bakalım spor ter bana ama değişiklik olsun iyi bir yere gelebilirsek gerekeni yaparız Bol şansımız olsun
Bol şanslar olsun reisBirde ben deneyeyim bakalım spor ter bana ama değişiklik olsun iyi bir yere gelebilirsek gerekeni yaparız Bol şansımız olsun
Bol sansBirde ben deneyeyim bakalım spor ter bana ama değişiklik olsun iyi bir yere gelebilirsek gerekeni yaparız Bol şansımız olsun
Toplam mi1. Fenerbahçe Atletic Bilbao 2.5 üst
Genel üst mu1. Fenerbahçe Atletic Bilbao 2.5 üst
Oran vermezki1. Fenerbahçe Atletic Bilbao 2.5 üst
BolsanslarBirde ben deneyeyim bakalım spor ter bana ama değişiklik olsun iyi bir yere gelebilirsek gerekeni yaparız Bol şansımız olsun
bol şans1. Fenerbahçe Atletic Bilbao 2.5 üst
3 de yeriz 4ude yeriz..MK ceza alanı girip kaleye şut çeken yok...elin oğlu bı geliyor iğne deliğinden geçiriyor1. Fenerbahçe Atletic Bilbao 2.5 üst
Bol sanslar dost hadi bakalimBirde ben deneyeyim bakalım spor ter bana ama değişiklik olsun iyi bir yere gelebilirsek gerekeni yaparız Bol şansımız olsun
Bol bol şanslar dost yazdın gibi gelsinBirde ben deneyeyim bakalım spor ter bana ama değişiklik olsun iyi bir yere gelebilirsek gerekeni yaparız Bol şansımız olsun
Bolsans 0-21. Fenerbahçe Atletic Bilbao 2.5 üst