Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket Kupayı Sizce Kim Alır Sivas Mı Kayseri Mi

NashNash

Very İmportant Person Ayikiyun mu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
39,524
20,518
113
Kayseriiii

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,056
3,129
113
Dostum sampiyonlugunuz icin tbrk ederim bu duyguyu hatirlamaniza sevindim diycem ama muhtemelen sen bu duyguyu daha once yasamamissindir yasinnyetmez diye dusundum.kime 20 puran fark atmis ts suan fenerle puan farki 8 sanirim ve siz hic bi en yakin rakimize 20 puan fark atamadiniz.bu sene sapmiyon olamnizdaki sebep rakiplernizin cok kotu olmasi fener haric hala digerleri kotu fenerde cok gec acildi.ben sahsen biraz karambole sampiyon oldugunuzu dusunuyorum ama bu hic biseyi degistirmez.sampiyinlar liginde basarilar dilerim.
Teşekkürler

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,056
3,129
113
Soruma cvp vermedinki
Sen fenerbahçeyi şampiyon olduğu için mi seviyorsun ? Kupa kazanamazsa sevginden vazgeçer misin ? Konyayı rakipten saymadığım için 3 büyüklerden bahsettim istersen sen araştır kaç puan fark attı diye :) karambole oldu dediğin cümleden sonra cevap vermek istemedim bu sene diğer takımların kötü olması umrumda değil Trabzon eze eze şampiyon oldu kabul etmeyebilirsin saygı duyarım. Sen de benim görüşüme saygı duymalısın. Tebrik için teşekkür ederim.

cerayan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,610
620
113
Onu bunu bilmem bugün 12 MAYİS 2012 yıldönümü . Galatasaray 10 yıl önce rekabeti bitiren rakip sahada kupa alması efsaneydi

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,274
50,709
113
Sen fenerbahçeyi şampiyon olduğu için mi seviyorsun ? Kupa kazanamazsa sevginden vazgeçer misin ? Konyayı rakipten saymadığım için 3 büyüklerden bahsettim istersen sen araştır kaç puan fark attı diye :) karambole oldu dediğin cümleden sonra cevap vermek istemedim bu sene diğer takımların kötü olması umrumda değil Trabzon eze eze şampiyon oldu kabul etmeyebilirsin saygı duyarım. Sen de benim görüşüme saygı duymalısın. Tebrik için teşekkür ederim.
Ben senin gorusune saygi duyuyorum zaten kardes eze eze durumuna katilmiyorum sadece eze ezeye su sekilde katilirdim lig bittiginde o bahsetgigin 20 puan fark olur o zaman evet haklisin derdim amamuhtemelen 6 veya daha az puan farki ile lig biticek.sizin sampiyonluk isini fener maclarinda fener 2 mactata kirmizi gosterilmesiydi.karambole dedigim de 3 buyukler cok kotuydu karambolden kastim oydu.neyse iyi aksamlar avrupada puan beklentim cok tsden umarim iyi isler yapar

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,056
3,129
113
Bende sana şunu söyliyeyim ozaman Nihat Özdemir dediğin adam Aziz Yıldırımın en yakın dostu Ali koç ile Nihat Özdemir iki düşman. Aynı tarafta yer alip birbirine düşman iki kişi.
Trabzon öyle eze eze felanda şampiyon olmadi hani 30 farktan 9 a iniosa bunun adi rehavet değildir Fenerin kendine gelmesidir. Zaten Fener Bjk Gs iyi olduğu sezonlarda Trabzon anca uzaktan seyreder .
Ayrıca Türk statüsünde berat dediğin daha top sürmeye bilmiyor Hüseyin dediğin sıradan Anadolu topçusu Seneye Ne demek istediğimi anlarsın.Hakemler Bakanlar El ele şampiyon oldunuz tebrik ederiz evet .Sunuda söyliyeyim ben trabzon kötü demiyorum bu sene kötünün iyisi sizdiniz siz oldunuz. 30 farktan 9 a indiriosa kimse de bana Trabzon eze eze şampiyon oldu demesin Antalya maçında bile yenileceniz diye daha maç bitmeden seyirci iniyor boyle komedi taraftarınız var ve o maçta acılan pankart var ya ne kadar şerefsiz bir takım olduğunun ispatıdır bunu zaten savunan da benim muhatabım olamaz. Hicbir silahlı girişim böyle pankarta resim oluosa bunun adini sen koy bakalım ne diyeceksin merak ediyorum? Ali koç haftalar önce trabzon ligin en iyi top oynayan takımı diye tebrik etti ama siz yaptınız yine yapacaginizi.
Bide utanmadan silaha hayır diye klip cekionuz ama pankart da imalı gönderme. Böyle rezil bir takım işte adam gibi şampiyonluğunuzu bile sevinemediniz onu bile beceremediniz.
Bu pankartlar için de yorum yapar mısın dost ? Şerefli takımlar böyle pankart açar dimi :)
Screenshot_2022-05-12-00-29-25-073_com.twitter.android.jpgScreenshot_2022-05-12-00-29-21-605_com.twitter.android.jpgScreenshot_2022-05-12-00-29-17-865_com.twitter.android.jpg

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,056
3,129
113
Ben senin gorusune saygi duyuyorum zaten kardes eze eze durumuna katilmiyorum sadece eze ezeye su sekilde katilirdim lig bittiginde o bahsetgigin 20 puan fark olur o zaman evet haklisin derdim amamuhtemelen 6 veya daha az puan farki ile lig biticek.sizin sampiyonluk isini fener maclarinda fener 2 mactata kirmizi gosterilmesiydi.karambole dedigim de 3 buyukler cok kotuydu karambolden kastim oydu.neyse iyi aksamlar avrupada puan beklentim cok tsden umarim iyi isler yapar
Teşekkür ederim dost ama eleme de rakip takımı destekleyecek ilk kulüp taraftarı fb bunu benden iyi sen biliyorsun o yüzden sana ayrıca bir teşekkür daha :)

cerayan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,610
620
113
12 MAYİS 2012 RAKABETİN BİTTİĞİ AN
KADIKÖY'DE ŞAMPİYON GALATASARAY :D

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,274
50,709
113
Teşekkür ederim dost ama eleme de rakip takımı destekleyecek ilk kulüp taraftarı fb bunu benden iyi sen biliyorsun o yüzden sana ayrıca bir teşekkür daha :)
Onlar sasirmis onlara bakma sen.kafalari olsa rakibi desteklemezler zaten sonucta senin alacagin puan yarin bigun bize yariycak herkese yariycak.bak mesela son zamanlarda ulke puani cok az aldik saolsun takimlarimiz suan cok rezil bi siradayiz ve senefe uefa kupasina takim yollayamiyoruz.yani bu puan oyle kolay kolay toparlanacagada benzemiyor umarim bu sene iyi isler uaparlar bizmkiler

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,337
15,407
113
Bu pankartlar için de yorum yapar mısın dost ? Şerefli takımlar böyle pankart açar dimi :)
Ekli dosyayı görüntüle 231511Ekli dosyayı görüntüle 231512Ekli dosyayı görüntüle 231513
Bunlar karşılıklı yapılan şeyler bu pankartlarda bisey yok her derbide yapilio. Benim kastettiğim ciddî.bir durum .otobüs kurşunlanması. O futbolcuların da ailesi çocuğu var yani böyle bir ciddi suç ve durumu pankart da alay etmek büyük ayıp. Ikisi bambaşka bisey

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,056
3,129
113
Bunlar karşılıklı yapılan şeyler bu pankartlarda bisey yok her derbide yapilio. Benim kastettiğim ciddî.bir durum .otobüs kurşunlanması. O futbolcuların da ailesi çocuğu var yani böyle bir ciddi suç ve durumu pankart da alay etmek büyük ayıp. Ikisi bambaşka bisey
Adamın soyadı avcı :) napsalardı aslanı mı tüfeğin ucuna koysalardı. Kartalı koysalardı keşke böyle saçma sapan teoriler üretmezdiniz. Hangi takım bir başka takımın kurşunlanmasına sevinebilir o saldırıyı kim yaptıysa en adi şerefsizdir o düşünce ile açılmadı o pankart ama siz öyle anlamak istiyorsunuz neyse sen üstte ki pankartları normal karşılıyosun böyle düşünmeni yakıştıramadım dost kim o şekil pankart açarsa o da benim gözümde en adi şerefsizdir hangi takım taraftarı olursa olsun.

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,223
2,203
113
Kayseri hak ediyor bence

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,223
2,203
113
Galatasarayin olmadığı her final eksik bi finaldir

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,337
15,407
113
Adamın soyadı avcı :) napsalardı aslanı mı tüfeğin ucuna koysalardı. Kartalı koysalardı keşke böyle saçma sapan teoriler üretmezdiniz. Hangi takım bir başka takımın kurşunlanmasına sevinebilir o saldırıyı kim yaptıysa en adi şerefsizdir o düşünce ile açılmadı o pankart ama siz öyle anlamak istiyorsunuz neyse sen üstte ki pankartları normal karşılıyosun böyle düşünmeni yakıştıramadım dost kim o şekil pankart açarsa o da benim gözümde en adi şerefsizdir hangi takım taraftarı olursa olsun.
Normal karşılıyorum çünkü her statda her derbide görüyoruz. Sen de alisman lazım.tasvik etmiyorum ama ülkede futbol kültürü bu dost benim suçum değil yani

Jamiryoo41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,431
2,458
113
Bence konya Sivas'ı da ezer ama klasik final olur uzatmalara yada penaltılarla sonuç belli olur