- 1,157
- 332
- 83
Show dan kastım kuponun degil cevap verme tarzın kendi agzınla yasadığını söylediğin durumu baskalarına yaşatman zaten anladın sen ne dediğimi çok iyi
Biri beni anladım..)Kardeş görende 20₺ ile yaptın sanacak 4000 basıp 16000 Alman gayet normal
Şu mesaj ile züğürt çeneni daha yorma.
bu arada özelden gelmeyin sevincimi paylaşmak istedim özel mesaj atmazsanız sevinirim
sen 4 binle 16562 tl kazandın mı hiç ? 4 tl yada 40 tl değil buKardeş görende 20₺ ile yaptın sanacak 4000 basıp 16000 Alman gayet normal
eyvallah sağol haklısnŞu mesaj ile züğürt çeneni daha yorma.
yazan var ama söyleme kardeş boşver şurada 4-5 kişi hariç baksana tek cümle tebrikler diyemeyen insanlar hertürlü yorumu yapıyorözelden mesaj atan varsa para isteyen direkt buraya yaz ip ban atalım
kimi aşağılamışım aşağılayanlar belli yorumlarını ve yorumları iyi oku ben kimseyi aşağılamadımBu ne abi ya adam herkezi aşşalayıp kafa tutuyor 2 gün sonra 20 tl istemeye başlar
eyvallahKumardan gelen paranın hayrı olmuyor bugün vezir olursun yarın rezil hiç belli olmaz der giderim hadi eyw
Şurda aşşalama ve aşırı derece ego var meselasen 4 binle 16562 tl kazandın mı hiç ? 4 tl yada 40 tl değil bu
nasıl bir okuma özelliğin var senin orada aşağılama yada kötü bir şey yok ki o arkadaş bana şaka yaptı bende ona şaka nezdinde yazdım bu kadar dar düşünmeyin lütfen o ikili diyalogda espiri oldugu apaçık ortadaŞurda aşşalama ve aşırı derece ego var mesela
Kardese ince ince anlatıyoruz ama yok dostum anlamıyor. Ego tavan yapcak bişey yokŞurda aşşalama ve aşırı derece ego var mesela
Kardeşim özelden tempodan 48.000₺ çekimimi atabilirim istersen. Sen giderken biz çekirdek çitliyorduk dönüş yolundasen 4 binle 16562 tl kazandın mı hiç ? 4 tl yada 40 tl değil bu