- 2,898
- 800
- 113
Vay be gözümüzün önündeki kuponu görmedikne diyosunuz?Ekli dosyayı görüntüle 56150
Vay be gözümüzün önündeki kuponu görmedikne diyosunuz?Ekli dosyayı görüntüle 56150
başkan bugüne de kupon var mı varsa ateşle de bi nasiplenelim ya dün kaçırdık oynayamadık100 de 100 şikeli günün kuponu güven kuponu sonra 1 k kupon ücreti Ekli dosyayı görüntüle 56155
olsun yine bi heyecanı olur biz de bu heyecana ortak olalım zaten dün kupon parasını çıkardışahıs şimmdi güvendi parayla aldı yeni kuponu ama yeni kupon yatacak
Oynayan varsa kazandı tebrikler ben 10 bin liraya aldım bu maçları 50 bin bastımAtalanta Valencia 2. 5 üst
Tothennam Leipzig 9.5 üst korner
Bende satın aldım
dunki kupon geldi knk kimseye zorla oyna demiyoruz ne güzel paylaşıp insanlık yapıyozOynayan varsa kazandı tebrikler ben 10 bin liraya aldım bu maçları 50 bin bastım
Knk noldu Ben senin kuponları falan görmedim 2 maç yazdım kendi kafama göre takılıyomdunki kupon geldi knk kimseye zorla oyna demiyoruz ne güzel paylaşıp insanlık yapıyoz
GÖRMEDİM KNK KUSURA BAKMAKnk noldu Ben senin kuponları falan görmedim 2 maç yazdım kendi kafama göre takılıyom
Reis bi 10 bin sans parasi gonderirmisinOynayan varsa kazandı tebrikler ben 10 bin liraya aldım bu maçları 50 bin bastım
YANLIZ GELİYOR 1 GOLE WONAtalanta Valencia 2. 5 üst
Tothennam Leipzig 9.5 üst korner
Bende satın aldım
Şans parası olarak 10 bin nedir be kardeşim benim . Sana 25 bin feda olsun 10 bin nedirReis bi 10 bin sans parasi gonderirmisin
Kral bi araba alirsin artik kareşineŞans parası olarak 10 bin nedir be kardeşim benim . Sana 25 bin feda olsun 10 bin nedir