- 1,293
- 526
- 113
Iyi geceler arkadaşlar abiler kurban bayramı pandemi verilicekmis haberde okudum yaklaşık 6 ayrı haber de bilginiz olsun
KaynakIyi geceler arkadaşlar abiler kurban bayramı pandemi verilicekmis haberde okudum yaklaşık 6 ayrı haber de bilginiz olsun
Dost araştırdım yeni bakan açıklama yapmış orada gördümKaynak
Verilmesine verilir de bir ton şart koyuyor adamlar alacaklar belli yani o yüzden hiç uğraşmayın derimIyi geceler arkadaşlar abiler kurban bayramı pandemi verilicekmis haberde okudum yaklaşık 6 ayrı haber de bilginiz olsun
Amcaoğlu şart belli geçen bayram gibiVerilmesine verilir de bir ton şart koyuyor adamlar alacaklar belli yani o yüzden hiç uğraşmayın derim
Neydi ki şartları dostAmcaoğlu şart belli geçen bayram gibi
Tesekürler dost ben 3 kez aldım umarım verirlerDost araştırdım yeni bakan açıklama yapmış orada gördüm
Nerden başvuru yapılıyorBen 3 kere aldım şimdi kontrol ediyim dedim süreç devam ediyor yazıyor tekrardan büyük ihtimallee vericekler
E devletten yaptiydim ilk zamanlarNerden başvuru yapılıyor
Bu pandemi destek başvurusu kısmından falan mıE devletten yaptiydim ilk zamanlar
Hangi haberde okudun ben bakıyorm internette öyle bir bilgilendirme yapılmadı dıyor haberlerdeIyi geceler arkadaşlar abiler kurban bayramı pandemi verilicekmis haberde okudum yaklaşık 6 ayrı haber de bilginiz olsun
Daha once hic almismiydin diger alanlar gibi. Bende gecen sene senin gibi 2 basvuru yapmisdim surec hep devam ediyor yaziyorbeyler bundan anlayan varmı bayadır sürec devam ediyor diyodu smdi uygun diyor ne demek yanı bu ?
Ekli dosyayı görüntüle 161246