Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kurban Bayramı Pandemi Destek

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,151
4,458
113
Bu paralar yattimi hesaba yoksa yatması mi bekleniyor bayrama kadar?

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,380
5,981
113
1 kez bile vermediler bunuda vermezler

AYDIN2773

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,262
967
113
Ya beyler ben ikisinden de yararlandım hem 1000 hem 1100 den en son tam kapanmadan aldığım desteği hesaba yatırmışlar dı çekmişdim ama hala ödemeniz hazırdır diyor ne ayak bu 😅

Arda34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,948
1,395
113
1 kez bile cikmadi 3 basvuru hala devam ediyor sürec okuyorumda 3 kez alanlar nasil aldi helal olsun

kirmani38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,095
892
113
1 kez bile cikmadi 3 basvuru hala devam ediyor sürec okuyorumda 3 kez alanlar nasil aldi helal olsun
3 kere alanlar kaymakamlıktan sosyal yardimlasmada kaydı olanlar. Sen internetten basvur ama sosyal yardımlasmafa kaydın yoksa çıkmıyor.. Önemli olan sosyal yardımlaşmada kaydın olmasi.

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,151
4,458
113
Aynısı bendede yazıyor ben aldım çektşm o parayı ama hala ödeme hazır diyor
O ödenen para ben de almıştım onu ama yazı aynı kaldı.Zaten yanında ödeme tarihi de var.Ama bu bayram için bir ödeme olacağını maalesef sanmıyorum, çünkü bir açıklama gelmiş değil ayrıca bayrama çok az süre kaldı olmayacak gibi görünüyor

AYDIN2773

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,262
967
113
O ödenen para ben de almıştım onu ama yazı aynı kaldı.Zaten yanında ödeme tarihi de var.Ama bu bayram için bir ödeme olacağını maalesef sanmıyorum, çünkü bir açıklama gelmiş değil ayrıca bayrama çok az süre kaldı olmayacak gibi görünüyor
Aslında dost verselerde biz alamayız gibi zaten durum ortada çünkü gene bir şansımı deneyip öğlen vaktinde 144 arıcam 😅

serkandemir50

Bahtsız Piyade
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,524
2,504
113
Ben 2 kere aldım ozamanlarda işsizdim geçen yapılan ödemeyi alamadım çalışıyordum haber gelmedi şimdi yine işsizim inşallah bu sefer yatırırlar cimere yazdım 60 gündür cevap gelmedi