- 42,718
- 12,609
- 113
Kurusum yok dostRecep sende olunca gizli gizli basıyon bizde olunca herşeyi ortaya döküyoz kuponları nasıl olcak bu isler
Kurusum yok dostRecep sende olunca gizli gizli basıyon bizde olunca herşeyi ortaya döküyoz kuponları nasıl olcak bu isler
Özelden 1 k bas demiştim dost bunu dilenciye bassan küfür ederUmut bu kupon senin için, takiplersin bana da haber edersin kanka
BolsansUmut bu kupon senin için, takiplersin bana da haber edersin kanka
Takip etmeye gerek yok bu zaten geldiUmut bu kupon senin için, takiplersin bana da haber edersin kanka
Dost elimizde olan bu, buna da şükür fena vermiyor kiÖzelden 1 k bas demiştim dost bunu dilenciye bassan küfür eder
Evet dostDost elimizde olan bu, buna da şükür fena vermiyor ki
Abi çok emin konuşuyorsun kasada 500 var girecem ondan sonra mal gibi kalacaz 🤣Takip etmeye gerek yok bu zaten geldi
Petrochenkoya tekli Bi 100 tl basılır dost en güvendiğim oAbi çok emin konuşuyorsun kasada 500 var girecem ondan sonra mal gibi kalacaz 🤣
Bas buna kasayı @LacasedepapelPetrochenkoya tekli Bi 100 tl basılır dost en güvendiğim o
Hee sonra kuruşsuz kalalım dimiBas buna kasayı @Lacasedepapel
En guvendıgı o sasmazHee sonra kuruşsuz kalalım dimi
Bende mac dıyem gırmaDenedik işte dostumuzu kırmadık, gelirse de gelmezse de artık
Gelirse eğer Bi iki kupon daha verme hakkım doğacak mı dostDenedik işte dostumuzu kırmadık, gelirse de gelmezse de artık
Doğacak dost gelmezse de kupon bedeli iade hakkı doğacak sanaGelirse eğer Bi iki kupon daha verme hakkım doğacak mı dost