- 1,318
- 288
- 83
ama ilk çekimde kimlik istiyor mailden. 5 dakikada kontrol ediyolar çekim talebi verdiriyolar tekrar bilgin olsun.Teşekkürler hocam iyi forumlar
ama ilk çekimde kimlik istiyor mailden. 5 dakikada kontrol ediyolar çekim talebi verdiriyolar tekrar bilgin olsun.Teşekkürler hocam iyi forumlar
benim ruhda sıkıntı var galiba. hep kayıp hep kayıp ne yapabilirz bu ruhu kazanmaya ayarlamak için varmı bi ılacı
Yok dost kimlik istemiyor, papara ya da payfix ekran ss istiyor o kadarama ilk çekimde kimlik istiyor mailden. 5 dakikada kontrol ediyolar çekim talebi verdiriyolar tekrar bilgin olsun.
Tamamdir hocam veririz site saglam olsunda biktik sacma sapan sitelerdenama ilk çekimde kimlik istiyor mailden. 5 dakikada kontrol ediyolar çekim talebi verdiriyolar tekrar bilgin olsun.
hemen bulayım bi tane. şans üç harflisi ayarlasın banaBir tane cinci hoca şart 😭
valla reis ben çok eski üye değilim 2 ay önce başladım bana öyle yaptı. sonra bi arkadaşımı üye yaptım onada aynısını yaptı. sen daha eski üyeysen belki o zaman öyledirYok dost kimlik istemiyor, papara ya da payfix ekran ss istiyor o kadar
Aman şaka dedim knka. Sıkıntı olur öyle sponsor büroların paylaşımları gözükmez. Sarı kart yersin adminden 😀Bundan sonra her kuponu beklemede olarak açalım bari @bayramyay1 brom sıralama olayından bahsetti 😂😂
Dost 2k ya kadar hiç şaşmadı max 5 dakika da geldi hep ödemeler, ama kefil değilim tabikiTamamdir hocam veririz site saglam olsunda biktik sacma sapan sitelerden
site çok iyi ödemelerde falan tıkır tıkır ödüyor. ama çok yüksek çekimlerim yok 500 tl ye kadar falan var gerisini ben çekmedim. 10 dk yı geçmemiştir hiç bir çekimTamamdir hocam veririz site saglam olsunda biktik sacma sapan sitelerden
yatırım tavsiyesi değildirDost 2k ya kadar hiç şaşmadı max 5 dakika da geldi hep ödemeler, ama kefil değilim tabiki
Bende şaka yaptım zaten ya her kupona konu mu açılır aw 😂😂Aman şaka dedim knka. Sıkıntı olur öyle sponsor büroların paylaşımları gözükmez. Sarı kart yersin adminden 😀
bittimi kuponlar seri seri wonlarla gidiyordu ne güzelBende şaka yaptım zaten ya her kupona konu mu açılır aw 😂😂
Çekim yaptım dost, granddan devam edeceğim uyumamaya çalışıyorum umarım bunu başarırımbittimi kuponlar seri seri wonlarla gidiyordu ne güzel
Bence uyu usta yoksa uykulu uykulu hepsini kaybedersin benim başıma geldi 5 dk da 1 k kaybetmiştim uykuluyken 😂Çekim yaptım dost, granddan devam edeceğim uyumamaya çalışıyorum umarım bunu başarırım
Uyumamaya çalışıyorum dost ya düzene sokmam lazım, geceleri hiç uyumuyorum yoksaBence uyu usta yoksa uykulu uykulu hepsini kaybedersin benim başıma geldi 5 dk da 1 k kaybetmiştim uykuluyken 😂
Dost dikkatli oyna bence bir anda hepsini basmaUyumamaya çalışıyorum dost ya düzene sokmam lazım, geceleri hiç uyumuyorum yoksa
Teşekkürler dostum düşüncen için 🙏🙏Dost dikkatli oyna bence bir anda hepsini basma
Ne demek dost benim başıma geldi senin başına gelmesin 🥰Teşekkürler dostum düşüncen için 🙏🙏
✅ 🧐Seni yeşil yaparım 😀😀 @Daimon başkan bir adet yeşil 😀