reddeddii simdi 3 lu kuponda oyna dedi mesajda 500 tl lik oynadım sallamasyon simdi 300 lira cekimi deneyecem .dBende 2 bin yaptım 3 lu kombinle . Şimdi tekliye dönücem bekliyorum . Çekim onaylanırsa haber et 😅
Yalan kardeşim inanmayın 200 fs de 50 tl ödedibounty gold
ne yalani kardes freespinlerde 1k odedi niye yalan soyleyeyim sana sizforenmisin sen kazanamadin diye o zaman bizde kazanmayalimYalan kardeşim inanmayın 200 fs de 50 tl ödedi
İlki daha iyiydi ibne çünküne yalani kardes freespinlerde 1k odedi niye yalan soyleyeyim sana sizforenmisin sen kazanamadin diye o zaman bizde kazanmayalim
Kişisel detaylara gir profilinden eksik yerleri doldur
nasil??Sıra beklemeyin boşuna şimdi kayıt oldum 5 seniyede bonus onaylandi
bunun gibiler sizofren oluyo o kazanamadi diye yalan demis oluyoruzİlki daha iyiydi ibne çünkü
Bana bonus talep verdi freebetSelamın aleyküm arkadaşlar siteye üye oldum ama bonus talepte böyle bir üye bulunamadı diyor bonusu mu vermek istemiyorlar destekte de 100 kişi sıra var anlamadimEkli dosyayı görüntüle 706567
hangi konudabana inanmayan dm atarsa hemen ss atarım arkadaslar
aynen kardesim dedigini yaptim hemen deneme bonusu onaylandi tesekkur ederimnasil??
Bende bunu merak ediyorum destek sırasındayım bilgi alınca haberdar ederim inşallah.3 lu kombinden sonra tekliye dönebiliyor muyuz
sira bekleme profildek8.eksikleri tamamla bonus talepten wer hemen onaylaniyoBende bunu merak ediyorum destek sırasındayım bilgi alınca haberdar ederim inşallah.
al œ yalan borcummu varYalan kardeşim inanmayın 200 fs de 50 tl ödedi
bende kasayi 1800 den sifirladim kanka uzulme aci verici hahahahahaKurallar dahilinde oynanmadığı için tekrar çevrim yapılmasını talep ediyoruz dendi bana tek mac oynamıstım hep masa tenisi malesef olmadı en az 3 mac oynayın orana dıkkkat edinn yoksa odemez ben cıktım herkeze bol sans