Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Laptop Garanti Hakkında

Yazlık

BJK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,614
7,342
113
Selam beyler 1 hafta önce laptop aldım taksit ile laptopu toplasam bugüne kadar 5 defa açmışımdır toplasak 5 saat bile oynamamışımdır ekranda böyle bir. İz var en olduğunu anlayamadım kutusunu aldığım yerde ben açtım fark etmedim de o gün
IMG_2609.jpegBugün aldığım yere götürdüm garanti kapsamaz diyor bilenler varsa yardımcı olabilir i mi normalde garanti kapsamaz mı internette kapsar yazıyor

• Beğen
Tepkiler: BJK

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,086
940
113
Selam beyler 1 hafta önce laptop aldım taksit ile laptopu toplasam bugüne kadar 5 defa açmışımdır toplasak 5 saat bile oynamamışımdır ekranda böyle bir. İz var en olduğunu anlayamadım kutusunu aldığım yerde ben açtım fark etmedim de o gün
Ekli dosyayı görüntüle 656896Bugün aldığım yere götürdüm garanti kapsamaz diyor bilenler varsa yardımcı olabilir i mi normalde garanti kapsamaz mı internette kapsar yazıyor
Normalde kapsaması lazım sonuçta darbe vuruk sonucu olmadiysa

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,853
113
Ekli dosyayı görüntüle 656896Bugün aldığım yere götürdüm garanti kapsamaz diyor bilenler varsa yardımcı olabilir i mi normalde garanti kapsamaz mı internette kapsar yazıyor
Kutu kapalı aldıysan tabi ki kapsar açık aldıysan bilemem

fthclk1998

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,319
875
113
Tukrtici haklarina sikayet ett sonuna kadar 2 ayda sonuclanir ben ayakkabi garantisi dolmadiydi yirtildi adidas aldiydim.geri iadr oldu beni hakli buldu mahkemr

vedatcan980

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
496
149
43
dostum ya bios yada windows yazılımında sıkıntı vardır donanımsal bir sıkıntı olacağını sanmıyorum öyle gözüküyor

Yazlık

BJK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,614
7,342
113
dostum ya bios yada windows yazılımında sıkıntı vardır donanımsal bir sıkıntı olacağını sanmıyorum öyle gözüküyor
Onlar yapmıştı yüklemesini dost kullanmadım yani daha işe gidip geliyorum zaman olmuyor koyuyor insana izi görünce ya

Yazlık

BJK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,614
7,342
113
Acaba bu dıgıkey e götürsem yardımcı olırlar mu

vedatcan980

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
496
149
43
ozaman internet bak bas recorvery i içinde onun windows kurulumu vardır otomatik kurar