Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Laptop Garanti Hakkında

sckkeller

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
235
99
28
Arkadaşım öncelikle merhaba. Yaşadığın olumsuz durum için üzüldüm. Eğer darbe aldıysa garanti kapsamaz kullanıcı hatasına girer. Hatalı/kusurlu ürün ise parça değişimini yapmaları lazım. Kabul etmezlerse arkadaşların dediği gibi tüketici hakem heyetine başvurursan muhtemelen haklı çıkarsın. Windows demişler recovery vs demişler ne alaka anlamadım adamın ekranı kırık :D

Yazlık

BJK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,614
7,342
113
Arkadaşım öncelikle merhaba. Yaşadığın olumsuz durum için üzüldüm. Eğer darbe aldıysa garanti kapsamaz kullanıcı hatasına girer. Hatalı/kusurlu ürün ise parça değişimini yapmaları lazım. Kabul etmezlerse arkadaşların dediği gibi tüketici hakem heyetine başvurursan muhtemelen haklı çıkarsın. Windows demişler recovery vs demişler ne alaka anlamadım adamın ekranı kırık :D
Ben yapmadım ki dost yapsam gidip böyle Birşey istemem yani

Yazlık

BJK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,614
7,342
113
Dost kırık yok ekranda iz var sadece