Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Laptop Önerisi

kerem78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
985
638
93
Ağa vatanda çalışıyordum işin arka planını da biliyorum. En kral cihaz bunlar en önemlisi arıza vermiyor verse dahi servisi çok iyi. Cihazın kasası güzel SSD var ayrıca kibar tam kadınlar için 😄
Arıza verip vermemesini bilmem ama Lenovonun teknik servis BDH ve hiç olumlu yorumlar mevcut değil. He tabi önerdiğin bilgisayar 15kya alınabilecek en iyi bilgisayar valla nerden buldunuz çıkarttınız tebrik ederim.

kerem78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
985
638
93

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,618
1,724
113
Kanka 0 alma zarara girersin biraz bilgili birini yanına al Letgo'dan falan 2. el temiz satılan bir tane al hem iyi performans hemde uzun ömürlü bulursun
Arkadaşlar eşime hediye olarak laptop almayı istiyorum.Cok fazla bı bilgim yok.Oyun için fazla değil.Dosya düzenlemek için film falan izlemek için.işbilgisayari gibi birşey istiyorum.
Bütçe 15k diyelim ama üstüne de biraz çıkabilirim.Bilgisi olanlar onerirse sevinirim arkadaşlar 🥰

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,974
113
Arıza verip vermemesini bilmem ama Lenovonun teknik servis BDH ve hiç olumlu yorumlar mevcut değil. He tabi önerdiğin bilgisayar 15kya alınabilecek en iyi bilgisayar valla nerden buldunuz çıkarttınız tebrik ederim.
Bizim zamanımızda çok az arızalı cihaz gönderdik olumsuz dönüş hiç almadık iade veya değişim oldu hep