- 1,905
- 688
- 113
Aga aksama guzel mac var aksama yetsse yeter
Narkoz1365 freebet eklenmediiiii krallllEklendi.
bana eklenmedi k.adımı Ve freespin olarak belirttim yorumlarda az önce yazdığımada yanıt vermediniz K. adım Haisenberq bonus fsEklendi.
hocam 2 gün ya 2 gün nedir itja72 kullanıcı adı 50 freesipn bunu ekle lütfen artık sana zahmetEklendi.
Hala bana da eklenmedi kullanici adı Valeks 2 kere yazdım size zatenEklendi.
Kullanıcı adımı verdim kaç saattir eklenmedi kullanıcı adım realdanger spor alanı istiyorumEklendi.
Öncelikle Capslock kapatalımKARDES AETIK CEVAP VERCEN MI UYUZ OLMAYA BASLADIM YANI MAKARA YAPAR GIBI 5 SAAT ONCE YAZAN BEKLIYOR 5 DK ONCE YAZAN ALIYOE FALAN SEN 1 SAAT ONCE K.ADI ILETIN EKLEMEYI SAGLATACAGIM DEDIN 999 KERE YAZDIM Abekler16 SPOOORRRRERRR
Hala bekliyorum tık yok arayan da yokKimseyle dalga gecilmiyor 3-5 kisi haric herkese eklendi zaten herkes memnun k.a yanlis iletmediyseniz ya eklenmistir yada eklenecektir yanlis ilettiyseniz sizin probleminiz.
ataberkland bekliyorum hocam freespinCanli destek yetersiz oldugu icin ben burdayim sizle ilgilenmeyip canli destegide bekletebilirdim benim isim bu degil ancak siz bizim icin cok degerlisiniz isimlerinizi iceriye ilettim sadece sabirli olup siranizi bekleyin.
3. Kere yaziyorumKimseyle dalga gecilmiyor 3-5 kisi haric herkese eklendi zaten herkes memnun k.a yanlis iletmediyseniz ya eklenmistir yada eklenecektir yanlis ilettiyseniz sizin probleminiz.
Bende kaç saattir bekliyorum her seferinde kullanıcı adımı yazıyorum realdanger spor bonusu istiyorum ama eklenme yokÖncelikle Capslock kapatalım
ve bir sorunun var ise güzel bir uslub ile tek seferde yazıp cevap gelene kadar beklemelisin
Saygılı olur isen sevinirim dostum
Saygılı olun ki saygı görün LÜTFEN.
Babataf21 freebetKimseyle dalga gecilmiyor 3-5 kisi haric herkese eklendi zaten herkes memnun k.a yanlis iletmediyseniz ya eklenmistir yada eklenecektir yanlis ilettiyseniz sizin probleminiz.
Bob0666 ekleyecek misin hocamEklendi.
deneme bonusu ekleyen büro ne güzel bürodur o büronun çalışanı ne güzel çalışandırKimseyle dalga gecilmiyor 3-5 kisi haric herkese eklendi zaten herkes memnun k.a yanlis iletmediyseniz ya eklenmistir yada eklenecektir yanlis ilettiyseniz sizin probleminiz.
Linkten üye. Olundu admiin fresipin ekleyin döndürelim kullanıcı id 1847422055Canli destek yetersiz oldugu icin ben burdayim sizle ilgilenmeyip canli destegide bekletebilirdim benim isim bu degil ancak siz bizim icin cok degerlisiniz isimlerinizi iceriye ilettim sadece sabirli olup siranizi bekleyin.
Kral omer1965 freebet eklenmediCanli destek yetersiz oldugu icin ben burdayim sizle ilgilenmeyip canli destegide bekletebilirdim benim isim bu degil ancak siz bizim icin cok degerlisiniz isimlerinizi iceriye ilettim sadece sabirli olup siranizi bekleyin.
yorumlar sabit duruyorBende kaç saattir bekliyorum her seferinde kullanıcı adımı yazıyorum realdanger spor bonusu istiyorum ama eklenme yok