- 8,429
- 3,484
- 113
3.kupon gelsin
Ne olmadiBu sefer olmadi
İptal olmadı gol onu dedim 1 gol attı iptal ettiler ya 2 sefer attı o iptal olmadı dedimNe olmadi
Aybediyon ha takipteyizNe olmadi
Kolay qelsin Allah Kolaylık versin dostİs makinesi kullandığım için ara ata bakıyorum Ekli dosyayı görüntüle 397878
Eyv pasam yav şu bonusun anapara ile ayrı olması beni deli ediyor tamamini basamiyorsunKolay qelsin Allah Kolaylık versin dost
Bol şans Allah kolaylık versinİs makinesi kullandığım için ara ata bakıyorum Ekli dosyayı görüntüle 397878
Site linkivarmıNe olmadi
Genelde öyle bağlıyorlar şike için para basıyorlar ya yoksa hepsini öyle olması ilginçBugün peruya dikkat ettim hepsi İLKYARİ 0-0 bitti ilginc
Acele etme dost sakin sakin qüzel mantıklı adımlarla tamamla o yeter qeç olsun qüc olmasnEyv pasam yav şu bonusun anapara ile ayrı olması beni deli ediyor tamamini basamiyorsun
Hadi,rastqele mantıklı olanı o işinin arasında uqrasıp Allah qöstermesin kaza maza qecirirsinArkadaşlar destek için teşekkür ederim işler şuan yoğun 9 gibi eve geçerim sabah 4 gibi kalkarım o zaman devam edelim zaten adam akıllı macda yok Allaha emanetsiniz
Bol şans dostSon bir kupon yaptım içimde kalmasın aminyum Ekli dosyayı görüntüle 397890