- 901
- 989
- 93
pek inandırıcı gelmedi sansin daim olsunArkadaşlar biraz önce ödeme yapıldı 150 tl canlı destekte baya ilgilendi 20 dkda yapıldı
pek inandırıcı gelmedi sansin daim olsunArkadaşlar biraz önce ödeme yapıldı 150 tl canlı destekte baya ilgilendi 20 dkda yapıldı
Ödeme alan sitenin adamı gibi geldi sen çok umutlanmaÖdeme alana helal olsun 4 saatir bekliyorum 29 kişi talep vermiş de yoğunluk varmış
Birtek havale seçeneği var havale ile verdim de destek kapalı yatırmaz bunlar umudum yok. Birkaç kişiye yatırmışlardır göz boyamaca.Hangi yöntemle çekim verdim? 150 tl yaptım bakiyeyi şimdi bende tam @agdekmn
Banka havalesi 100 tlde çekebiliyon kardeşim canlı destek öyle dediArkadaşlar çekim veren var mı bakiyem 140 şuan hangi yöntemle çekim verdiniz çekim veren arkadaşlarda?
Valla beni aradılar atmye giderken geciktiği için özür falan diledir baya ilgilendir inşAllah sizinkilrrde yatarBirtek havale seçeneği var havale ile verdim de destek kapalı yatırmaz bunlar umudum yok. Birkaç kişiye yatırmışlardır göz boyamaca.
Sitenin adamımı aynen kardrşim site benimÖdeme alan sitenin adamı gibi geldi sen çok umutlanma
Kardeşim ben baya aradım finans işlemlerindede yazmıyor canlı desteğe yazdım ben aradılar yatırmaya gidiyoz dediler150cekim verdim bakalım havale ile. Çekim durumunu nerden takip edebilirim finans işlerinde gözükmüyor da ? @Ugususjs