- 33,207
- 14,431
- 113
Mal Sakarya at artık
Dostum işteydim anca eve geldim yorgunluktan uyurum herhalde birazdanSen nerelerdesin Ferdi ya
1. dk 25Sakarya 2. kez net kaçırdı, ofsayt verdi hakem ama ofsayt da değildi bomboş atamadı delirecem
İşe başladın mı Hayırlı olsunDostum işteydim anca eve geldim yorgunluktan uyurum herhalde birazdan
Sanki Sakarya atacak yaSakarya 2. kez net kaçırdı, ofsayt verdi hakem ama ofsayt da değildi bomboş atamadı delirecem
Çok yeteneksizler ya, iade alsam okeyim ben şu an o maçtan 1 gol yeterli sdfsdgSanki Sakarya atacak ya
ofsayta düşüyor sürekli la havle .dÇok yeteneksizler ya, iade alsam okeyim ben şu an o maçtan 1 gol yeterli sdfsdg
Dimi ya o 2 numaralı siyahi topçu, ayrıca 2 numara forvet mi olur awofsayta düşüyor sürekli la havle .d
ofsayt oynasaydın keşke 4 olduDimi ya o 2 numaralı siyahi topçu, ayrıca 2 numara forvet mi olur aw
Ofsayt bahsine de küstürdüler kral beni sdlfkdslşgkofsayt oynasaydın keşke 4 oldu
Zaten çoktandır çalışıyordum şube değişikliği oldu buranın işi çok fazla geldi yavaş yavaş alışıyoruzİşe başladın mı Hayırlı olsun
Bol sans