- 30,201
- 24,893
- 113
Tam mı
Tam mı
Hırvatistan atarrr dfhgsgfsh8k kaptırdık yine sitelere iki günde ne güzel oynamayıp özel kovaliyorduk taklaya geldik canlıdan önerisi olan var mı son kursunuda sallayalım
O maça kart mı girsek awkHırvatistan atarrr dfhgsgfsh
YTD
Hırvatistan gol atar8k kaptırdık yine sitelere iki günde ne güzel oynamayıp özel kovaliyorduk taklaya geldik canlıdan önerisi olan var mı son kursunuda sallayalım
Kg olur8k kaptırdık yine sitelere iki günde ne güzel oynamayıp özel kovaliyorduk taklaya geldik canlıdan önerisi olan var mı son kursunuda sallayalım
Kart da çıkabilir çok harbiden, son maç ölüm kalım maçı.O maça kart mı girsek awk
İspanya handikap8k kaptırdık yine sitelere iki günde ne güzel oynamayıp özel kovaliyorduk taklaya geldik canlıdan önerisi olan var mı son kursunuda sallayalım
Benim kupon gelir mi didier kurban olam bi yorum yap sen biliyon bu işleriİspanya handikap
Asvelir 10çş
Arnavutluk iade gelirBenim kupon gelir mi didier kurban olam bi yorum yap sen biliyon bu işleri
TebriklerHırvatistan gol atar
Arnavutluk kaleye gidemiyor ya, ben tam tersini söylersin sandım. Arnavutluk tutar hırvatlar yatırır falan.Arnavutluk iade gelir
Hırvatistan atarsa 80den sonra atar. %15 şansın var diyelim 😂
GittiVara gidip vericek
Kupon gelirse helalinden 500'ün varNe kazanıyorum @Lawlss
Hırvat pen galiba dur bakalım 😂😂Arnavutluk kaleye gidemiyor ya, ben tam tersini söylersin sandım. Arnavutluk tutar hırvatlar yatırır falan.
Kaçırdı amk dhahdjajdjKupon gelirse helalinden 500'ün var