- 7,687
- 6,056
- 113
Kral beni niye geriyon ya acaba gözümden mi kaçtı diye 10 tane uygulamadan baktım kornerlere agOlmadı beee
Kral beni niye geriyon ya acaba gözümden mi kaçtı diye 10 tane uygulamadan baktım kornerlere agOlmadı beee
Kaybetmekten iyidir tebriklerBenimle bu kuponu takip eden herkese teşekkürler....
Kral yapma gözünü seveyim alt oynadım ya ben arnavutluğun nesine üst veriyim dfgfdgsdfhfdAnaaaa altmış la kuponnn
Hadi tebrikler 😂😂Kral beni niye geriyon ya acaba gözümden mi kaçtı diye 10 tane uygulamadan baktım kornerlere ag
HatunlarınaKral yapma gözünü seveyim alt oynadım ya ben arnavutluğun nesine üst veriyim dfgfdgsdfhfd
Aklın gitti ama dimi 😂😂Kral yapma gözünü seveyim alt oynadım ya ben arnavutluğun nesine üst veriyim dfgfdgsdfhfd
Dedim neyi kaçırmış olabilirim gözümden falan dfsgsd deliye döndüm burda valla 5 kuruş param yok bu kupon hariciAklın gitti ama dimi 😂😂
Ciğerine verilirKral yapma gözünü seveyim alt oynadım ya ben arnavutluğun nesine üst veriyim dfgfdgsdfhfd
Kaldırım taşınaKral yapma gözünü seveyim alt oynadım ya ben arnavutluğun nesine üst veriyim dfgfdgsdfhfd
Aha burda dedimKg olur
Anla halimizi 😂😂Dedim neyi kaçırmış olabilirim gözümden falan dfsgsd deliye döndüm burda valla 5 kuruş param yok bu kupon harici
@Valenciennes 10k oldu de banaaaİtalya beraberlik 4.50 bas geç
Yok la o göt yok bende 10 dk varken son kursun sallanmaz@Valenciennes attın mı beraberliğe