- 7,698
- 6,071
- 113
Kadrolara bakıp oynadım direkt valla hiç tereddüt etmedim. Barcelona'dan emindim de dortmund biraz strese soktu.Fena iyi kupon
Kadrolara bakıp oynadım direkt valla hiç tereddüt etmedim. Barcelona'dan emindim de dortmund biraz strese soktu.Fena iyi kupon
Evet hocam, turu atlar oynadım iki maça da. Turu atlayacağını seçtiğim takımlar ilk maçlarını kaybettikleri için oranlar o yüzden yüksekti.Tam anlamadim reis ama maclar boyle biterse geliyormu kupon
Hadi tebrikler dm kapalıydı açtımKadrolara bakıp oynadım direkt valla hiç tereddüt etmedim. Barcelona'dan emindim de dortmund biraz strese soktu.
Aynen ama rahat geldi tebrik tabi daha bitmedi amaKadrolara bakıp oynadım direkt valla hiç tereddüt etmedim. Barcelona'dan emindim de dortmund biraz strese soktu.
Bol şans 🤞
O halde tebrikler reisEvet hocam, turu atlar oynadım iki maça da. Turu atlayacağını seçtiğim takımlar ilk maçlarını kaybettikleri için oranlar o yüzden yüksekti.
Sunu yazman hata mqqTeşekkür ederim beyler bayanlar, bu kuponluk dm atamıyorum faturalara gidecek tüm para ama bir sonrakinde en az 3-4 kişiye dm atacağım az da olsa 50-100 kusura bakmayın valla.
Senin ta**şanı alakasız konularda çekimlerini paylaşanlar yesinLawlss
Tebrikler dost