- 4,363
- 811
- 113
Bol şansGüzel hafta sonları dostlar,
1.Adım
Başarılı olursak aklımda 2 kişi var onlara kesin ulaşacağım,
Takip edenlerdende ulaşırız, bol şanslar cümleten...
Bol şansGüzel hafta sonları dostlar,
1.Adım
Başarılı olursak aklımda 2 kişi var onlara kesin ulaşacağım,
Takip edenlerdende ulaşırız, bol şanslar cümleten...
Heee çoklu hesaptan mıParayi calip kacan eleman vardi ya bizim rolling konusunda.hayatimda onun kadar sahtekar yalanci isguzar ifritaci bi insan gormedim.real hayatta boyleyse biri onu oldurur
Valla bilmem baskana ilettim durumu coklu hesabinida ilettim elemanda bana bayagi sallado tehdit etti iftira atti falan banladi baskan.adam kabul etti zaten atmiyorum banlasin yine gelirim diyoHeee çoklu hesaptan mı
Senden para kokusu geliyo metin ac bi roll heyecan yapalimHeee çoklu hesaptan mı
X forumda admin gecmişe dönük üyelikleri bulabiliyor statik ip muhabbeti sanırım. 50 tane üyelik aç hepsini banliyor geçen birini sıralamış banlandıkça üyelik açmış sanırım 7-8 hesabını banlamıştı. Burdada banlanan adam sikini sallayarak yeni üyelik açıyor ne tc muhabbeti var ne başka bişeyValla bilmem baskana ilettim durumu coklu hesabinida ilettim elemanda bana bayagi sallado tehdit etti iftira atti falan banladi baskan.adam kabul etti zaten atmiyorum banlasin yine gelirim diyo
Lider sapladıAha 1.1 oldu
O yüzden kimse banlanmaktan korkmuyor bro adam ben başkan dmdeyiz adam beni tehdit ediyor bide diyorki banlasin yeni uyelikle gelirim sorun yok 😁 ama sitelerdeki k adını öğrendim etkinliğe katılırsa ayikicam onu bildiricem hemen.bide diyorki para alsiverisi yasak bana para attı onuda banla tam rahatsizX forumda admin gecmişe dönük üyelikleri bulabiliyor statik ip muhabbeti sanırım. 50 tane üyelik aç hepsini banliyor geçen birini sıralamış banlandıkça üyelik açmış sanırım 7-8 hesabını banlamıştı. Burdada banlanan adam sikini sallayarak yeni üyelik açıyor ne tc muhabbeti var ne başka bişey
2-1Dep 70e kdr öne geçse süper olur
Dep iyi oynamiyokiBöyle daha iyi oldu 2-2 ye bağlarlar 😄
Gol VAR daDep iyi oynamiyoki
Dostum hedefe ulasirsak sana ozelden yazacam, @BySwiggerBol şanslar
Kötü oldu o isİptal 1-1