Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Lazistan08 / Kasa 996 - Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
27,808
27,142
113
Valla bilmem baskana ilettim durumu coklu hesabinida ilettim elemanda bana bayagi sallado tehdit etti iftira atti falan banladi baskan.adam kabul etti zaten atmiyorum banlasin yine gelirim diyo
X forumda admin gecmişe dönük üyelikleri bulabiliyor statik ip muhabbeti sanırım. 50 tane üyelik aç hepsini banliyor geçen birini sıralamış banlandıkça üyelik açmış sanırım 7-8 hesabını banlamıştı. Burdada banlanan adam sikini sallayarak yeni üyelik açıyor ne tc muhabbeti var ne başka bişey

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,317
50,740
113
X forumda admin gecmişe dönük üyelikleri bulabiliyor statik ip muhabbeti sanırım. 50 tane üyelik aç hepsini banliyor geçen birini sıralamış banlandıkça üyelik açmış sanırım 7-8 hesabını banlamıştı. Burdada banlanan adam sikini sallayarak yeni üyelik açıyor ne tc muhabbeti var ne başka bişey
O yüzden kimse banlanmaktan korkmuyor bro adam ben başkan dmdeyiz adam beni tehdit ediyor bide diyorki banlasin yeni uyelikle gelirim sorun yok 😁 ama sitelerdeki k adını öğrendim etkinliğe katılırsa ayikicam onu bildiricem hemen.bide diyorki para alsiverisi yasak bana para attı onuda banla tam rahatsiz

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,317
50,740
113
2 daha lazım en az 1i depden olmalı zor sma olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...