- 1,111
- 474
- 83
beyler ev ınterneti turk telekom yavas cekıyor ınternet bana akıl verırmsınız ınternet nasıl hızlandırılır
port trafiğini 1 e indir hızlanır 15 i seçtim gayet hızlandıbeyler ev ınterneti turk telekom yavas cekıyor ınternet bana akıl verırmsınız ınternet nasıl hızlandırılır
nasıl ınıyor reisport trafiğini 1 e indir hızlanır 15 i seçtim gayet hızlandı
kasa 22 bin di alıyım dedim bonanzaparayı bulmuşsun
you toube videosu varmıdır reiskardeşim burdan anlatırsam kafan corba olur bilen birine yaptır anlamıyosan
illaki vardım modem arayüzüne bağlanıp yapılıyoryou toube videosu varmıdır reis
neden oyle dedin ?Faturayi sakla dost satarken lazım olur cuma ya kadar okutursun hayırlı olsun
Kumarda yiyeceğini düşünmüş arkadaşneden oyle dedin ?
kasa 14 bin ben batmam merak etmesinKumarda yiyeceğini düşünmüş arkadaş
Memnun musun tabletten ben ıpad almayı düşünüyorum şu 16 bin tl lik olandankasa 14 bin ben batmam merak etmesin
Ben batmam diyenlerin sifonyerde giyecek donu kalmadı dost ama sana inancımız sonsuz bol şanslarkasa 14 bin ben batmam merak etmesin
kral ben ciddi batmam inan bana sahadan.com acıkken onumde sitede para varken ben asla batmamBen batmam diyenlerin sifonyerde giyecek donu kalmadı dost ama sana inancımız sonsuz bol şanslar
işin rast gitsin dost, batmam diyen adamın değil 14 bini en az 1 milyon 114 bini olması lazım belki onu bile batırırkral ben ciddi batmam inan bana sahadan.com acıkken onumde sitede para varken ben asla batmam
Djokoviç bile 10 yıl sonra merkez kortta kaybettiken sonra hwr sey olur aga bu dunyada🤣işin rast gitsin dost, batmam diyen adamın değil 14 bini en az 1 milyon 114 bini olması lazım belki onu bile batırır
knka benim o parayi kaybetmem bi tekli kupona bakar valla batirmazsan helalin vardirkral ben ciddi batmam inan bana sahadan.com acıkken onumde sitede para varken ben asla batmam
Büyük lokma ye büyük konuşma derler dost .neyin ne olacağı belli olmazkral ben ciddi batmam inan bana sahadan.com acıkken onumde sitede para varken ben asla batmam
la teneke 14 bin büyük para mı ? 1 aylığına ev kiralayamıyorsun artık o parayla sanki milyon doları var. Belki şimdiye kaybetmişsindir bile ama temennim umarım kaybetmezsin.kasa 14 bin ben batmam merak etmesin