Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Lens

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
bu başlığı ben açacaktım :D ama öyle büyük planlarım yoktu :!

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,971
24,183
113
iddaa bjk ye 1,50 gs ye 4,00 vermis var bu ıste bir iş ya cok net bı skorla yenecek yada patlıcak cıkamadım ısın ıcınden

wutcu12

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
64
1
8
Lens Şenolu kurtardı yine. 10 eksikle de olsa aldılar. Helal olsun umarım bunu haftasonu da yaparlar. Ligdeki rakip sarpsborga benzemez

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
Larini kiralayalim 1.6 maaliyetinden kurtulalım. O paralar nedir ya. Yarın sabah 8de Türkiye'de beşiktaş. Cuma akşamına kadar dinlenecekler filan. Cumartesi idman yapacak ve pazar günü derbi. Galatasarayın şuan maçı bitseydi ya pazartesi ya salı oynanırdı derbi açık ve net. Cuma derbi gördük fener- gs derbisi gördük. pazartesiye al bjk derbisini de ?

Ahmet1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
281
54
28
Beşiktaş gsyi içerde ezer beyler maçı istesin yeter o gün

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
hafta sonu için buraya not koyayım. Beşiktaş 1.5 gol üst takım olarak + Kasımpaşa 1.5 üst (takım olarak) = Rahat 5 oran bunlar :D

wutcu12

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
64
1
8
Gs moralsiz bir kaç sakatımız iyileşirse kazanarız ama bu oyuncularla olmaz gibime geliyor. Berabere biterse Başak alır başını gider

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,971
24,183
113
GS DA KİMLER YOK TAM OLARAK BUNLAR ONEMLİ BOSUNA VERMEZSLER 1,50 Yİ

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,971
24,183
113
3 buyukler arasında oynanan derbilerde cok uzun zamandan beri 1,50 oran gormedım yanlsım varsa duzeltın beyler