Yatırım yapmam bu site tokatçıGeldi mi çekimin?
Yatırım yapmam bu site tokatçıGeldi mi çekimin?
Presin sakla kalanı bakiyeyi sıfırla 25 TL yatır çekmeye calis gekirse kâr gelmezse giden 25 TL olsunKasa 1000 1000 yatırım istiyor Max çekim 1000 😀😀😀
MantıklıPresin sakla kalanı bakiyeyi sıfırla 25 TL yatır çekmeye calis gekirse kâr gelmezse giden 25 TL olsun
Şikayet varda millet kan agliyor yatrmayin para falangel beni dolandır sitesi
Ben deneme bonuslarinj gelende öyle yapıyorum ama oyun açık bırakma spine girdiği gibi oyundan çık açık oyununuz var diye iptal edebilirler üç dört oyunda spine girene kadar oyna hepsini bırak öyleMantıklı
Bir ödeme alan görsem öyle yapcam da ödeme alan yokBen deneme bonuslarinj gelende öyle yapıyorum ama oyun açık bırakma spine girdiği gibi oyundan çık açık oyununuz var diye iptal edebilirler üç dört oyunda spine girene kadar oyna hepsini bırak öyle
Tebrikler hangi site buhttps://replay.pragmaticplay.net/RtCEMqcS3z dedemden daha vefalı
AjaxbetTebrikler hangi site bu
Güzel ödeme yaptı 5+1+900+. 3500 yeni olduğum için mi acabaTebrikler hangi site bu
Yok ki 25 yatırım en az 200Presin sakla kalanı bakiyeyi sıfırla 25 TL yatır çekmeye calis gekirse kâr gelmezse giden 25 TL olsun
Aynı şeyi düşünüyorum kardeşim benimde bakiyemi 1400 yaptı 2 dk içindeGüvenli değil gibi ne oynasam veriyor slotları burdanda bir kere daha anlıyoruz ki siteler slotlara istediği gibi müdale ediyor ödeme yapmicaksa MUSLUKLAR sonuna kadar açık
aga ben yatırm yapacaktım herru merru oyun 25 lira verdi sıfırladık musluklar nasıl acık anlamadım boşuna kayıt oldukAynı şeyi düşünüyorum kardeşim benimde bakiyemi 1400 yaptı 2 dk içinde