Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Lilabet 250 TL Deneme Bonusu (Yatırımsız)

oguzdemir277

𝓝𝓮𝓿𝓮𝓻 𝓖𝓲𝓿𝓮 𝓤𝓹
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,107
252
83
Şartları tam öğrenen varsa yazabilirmi hangi oyunda geçerli 1 kat çevrim hangi oyunda çekim hangi yöntemle

ft7474

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
856
400
63
bu tarz altyapili sitelerin slotları hileli slotta 1000 yapmak imkansız adamlar işini biliyor aw

iDDaaTwente

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
144
129
43
bu tarz altyapili sitelerin slotları hileli slotta 1000 yapmak imkansız adamlar işini biliyor aw
Spin satın almayın scater yakalarsanız anca katlarsınız ben 2 kere spin aldım 20 TL anca verdi
Bizi cezbeden yatırımsız olması
Bedava sirke baldan tatlı olur😁😁

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,618
1,724
113
Spin satın almayın scater yakalarsanız anca katlarsınız ben 2 kere spin aldım 20 TL anca verdi
Bizi cezbeden yatırımsız olması
Bedava sirke baldan tatlı olur😁😁
SAHTE SLOTLU DOLANDIRICI SİTE.!
normal de bu siteleri paylaşana iyi sövüyorum ama arkadaş bilmiyor sanırım.

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,618
1,724
113
Bu eski bir bonus şartlar ağır benim paylaştığım 1000 TL yap 1000 TL çek
Farklı konu bu
ARadığın cevaplar orada diyorsun o konunun yarısından çoğu sitenin sahte olduğu ve dolandırıcı olduğu hakkında neden paylaşıyorsun birader bu siteyi ?
Bu siteyi paylaşarak millete bonus mu paylaştığını zannediyorsun?
Slotları sahte sitenin.
Yani size ödeme yapmıyor değil sahte olduğu için ödemiyor okey.

iDDaaTwente

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
144
129
43
SAHTE SLOTLU DOLANDIRICI SİTE.!
normal de bu siteleri paylaşana iyi sövüyorum ama arkadaş bilmiyor sanırım.
farkındaysan yatırımsız bir bonus
Hayatta yatırımlı bonusları paylaşmam
Olaki birisi çekim yaptı ben mutlu olurum ayrıca çevrim yatırım yok 1000 yap 1000 çek
Kaybettiğimiz birşey yok

lampart_21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
709
192
43
20 kişi kala beni attı chat şimdi gene en sona gittik 270 sira

Akinkazim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,443
1,706
113
ARadığın cevaplar orada diyorsun o konunun yarısından çoğu sitenin sahte olduğu ve dolandırıcı olduğu hakkında neden paylaşıyorsun birader bu siteyi ?
Bu siteyi paylaşarak millete bonus mu paylaştığını zannediyorsun?
Slotları sahte sitenin.
Yani size ödeme yapmıyor değil sahte olduğu için ödemiyor okey.
Öncelikle şunu ekleyecek istiyorum slot sahte ise Kazanç olmaz site Eşek gibi millete 250 ekler hikayeden Bonus Olarak Yatırım da istemiyor bu 1. Konu
2. Konu ise Neden 250 TL Sürekli insanlara dağıtsın Eğer sahteyse Ben kafama göre başka yere de çakarım bunun riskine girmek 250 TL kaybetmek
Kimseden para da istemiyor sahnelik yok
Tek sahte olan ödeme konusu olur.
eğer zaten kazandırmıyor ise Slotlar vermiyor sa 250 TL den binlerce kişiye verse bu bonusu sahte ise kendilerine giren çıkan Denemeyi kullanan insanlara bir yara verdiği yok Vurup geçiyor millet yatırım yapmıyorlar.
Oynarken kazandırmadığını gören Slot dandikse Zaten yatırım yapmaz. Küfür ederim Yok onu yaparım bunu Yaparım demene gerek Yok Babanın Forumu değil Kardeşim Burası saçma sapan düşüncelerle Yazma, Birgün kalırsın birinin elinde Haberin olsun Aynı konuyu da bende paylaştım.