Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Limiti masrafsız paraya çevirme

yumlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,962
2,493
113
Nakit param vardı bir ürün alabilmek için kredi kartı limitinin üzerinde ödeme yaptım.

Sayılar sallama örnek veriyorum 1500 limit vardı limit üstü borç ödediğim için şu an 3500 limit var ve bankanın bana sunmuş olduğu nakit avans limitleri çerçevesinde nakite ceviremiyorum

Paparada günlük 25k yükleme limiti var ancak 1000 TL boşuna işlem ücreti alıyor. 1000 bir şey değil ama hiçbir şey sunmadan bu masrafı benden almaları bir tık can sıkıcı.

Daha az masrafla nasıl nakite çeviririm uygulama ismi vs verebilir misiniz? Bizzat kendi şahsi param olduğu için bozucu vs işim olmaz lütfen önermeyin ve konu farklı yerlere kaymasın

Simdiden tesekkurler

Yigitcan59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
564
234
43
Nakit param vardı bir ürün alabilmek için kredi kartı limitinin üzerinde ödeme yaptım.

Sayılar sallama örnek veriyorum 1500 limit vardı limit üstü borç ödediğim için şu an 3500 limit var ve bankanın bana sunmuş olduğu nakit avans limitleri çerçevesinde nakite ceviremiyorum

Paparada günlük 25k yükleme limiti var ancak 1000 TL boşuna işlem ücreti alıyor. 1000 bir şey değil ama hiçbir şey sunmadan bu masrafı benden almaları bir tık can sıkıcı.

Daha az masrafla nasıl nakite çeviririm uygulama ismi vs verebilir misiniz? Bizzat kendi şahsi param olduğu için bozucu vs işim olmaz lütfen önermeyin ve konu farklı yerlere kaymasın

Simdiden tesekkurler
Kuyumcuya git altın al karttan cektir

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,886
910
113

Simdiden tesekkurler
Saat zaten 4. Yat uyu uyandığında kalk kuyumcuya git gram altın falan al yan dükkana bozdur

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,560
6,661
113
hepsiburadada yanılmıyorsam öyle bir şey var hepsipay bakiyene kredi kartınla yükleyip çekebilirsin masrafsız şekilde

kassa uygulaması varmış aynı şekilde ama hiç denemedim

en babası böyle durumlar için uption pttnin kendi uygulaması %3 veya %4 kesmesi lazım olur da diğerleri işe yaramazsa en uygun ve garanti yöntem budur bol şanslar yumlucum

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,625
409
83
Paparanın bir şey sunmasına gerek yok adı üstünde kredi kartı olduğu için banka komisyonu yani

Yigitcan59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
564
234
43
Bı kumar sitesine at öyle çek betgitte öyle bı mevzu vardı hem bonus falan da veriyor yatır çek kazan muhabbeti gaza gelip sıfırlama da 🤣