- 1,875
- 847
- 113
İnş benim bilgilerle fake kız hesabı açmazlar delikanlı adamı bozar.
Şaka bir yana amuda kalkıp selfie atanlar var o evraklarla ne açarlar?
Şaka bir yana amuda kalkıp selfie atanlar var o evraklarla ne açarlar?
Banada öyle yazdı ama eklendi kontrol et bir dahaİlgili kampanyadan sadece 1 kere faydalanabilmektesiniz. Daha önce katılım sağladığınız için bonus hakkınız mevcut değildir.
Belli ki dolandırıcı site yatırım yapmayin
Bende de boyle yaziyr suan da ilk defa uye olmama ragmenBanada öyle yazdı ama eklendi kontrol et bir daha
Valla bendede öyle yazdı tam çıkarken baktım eklenmistiBende de boyle yaziyr suan da ilk defa uye olmama ragmen
TALEP oluştururken geliyor doğrulama koduSms doğrulama nerde ya
hocam aynı anda 500 kişi talep verdiği için olabilirNeden eklemiyor bilgisi olan varmi
Bekleyiniz en gec 30 dk icinde eklenir diyor canli. Eklendi.Neden eklemiyor bilgisi olan varmi
Kanka faceyi kapattıyim olur biterBen kolay kolay takilmam bu işlere de Facebook'tan otp gelmesi çok saçma cidden. FB şifremi değiştirdim her ihtimale
Bencede vazgeçin adına Facebook açılması 32 seneden başlıyor 300 milyon Euro cezası var bence forumdan da çık işini sağlama almakta fayda neme lazımKanka adımıza Facebook açaçacaklar vazgeçin oppperasyonn çekiliyorrr
Ne kadar korkuyorlar faceden ulen kimlik bilgilerinizi arkalı önlü siteye gönderirken korkmuyorlarBencede vazgeçin adına Facebook açılması 32 seneden başlıyor 300 milyon Euro cezası var bence forumdan da çık işini sağlama almakta fayda neme lazım