- 53
- 13
- 8
5 tl den mi oluyorBeyler takır takır ödüyor bütün arkadaşlarım çekim yaptı çok sağlam site bilginiz olsun bonus oyunlarındaki ilk oyunu oynayın elinizle hızlıya alıp durdur bas yakın man yak veriyor kırmızılar gelince sıkın kazancınız 5tl den aynen yapın gireceksiniz rakamları benden tavsiye 6bin yakin cektik arkadaslarla 14 kişi kayipsiz
Dostum tam anlatır mısın nasıl oluyorBeyler takır takır ödüyor bütün arkadaşlarım çekim yaptı çok sağlam site bilginiz olsun bonus oyunlarındaki ilk oyunu oynayın elinizle hızlıya alıp durdur bas yakın man yak veriyor kırmızılar gelince sıkın kazancınız 5tl den aynen yapın gireceksiniz rakamları benden tavsiye 6bin yakin cektik arkadaslarla 14 kişi kayipsiz
Dost bonus aktif edince oyu lar çıkıyor ordaki ilk oyunu oyna hızlıya al elinle bas çek ya hızlıca devamlı kımızı wild lar geliyor 60 79 120 veriyor sipinler bitince 5tl al aynı taktik devam et çekim zaten 4 dakkada geliyor 5 dakka olmuyor yanidurum bu bolsansDostum tam anlatır mısın nasıl oluyor
Tamamdır sağol dost deniyorumDost bonus aktif edince oyu lar çıkıyor ordaki ilk oyunu oyna hızlıya al elinle bas çek ya hızlıca devamlı kımızı wild lar geliyor 60 79 120 veriyor sipinler bitince 5tl al aynı taktik devam et çekim zaten 4 dakkada geliyor 5 dakka olmuyor yanidurum bu bolsans
Veriyor için rahat olsun 14 tane çekim yaptık 4 dakkaYaptık 3000 bakalım vercek mi
Dost bilmiyorum ben aileyi kiple üye yaptim kendi mobil verilerinden yalnız aynı ip kullanmadimBana neden ip diyor ilk üyeliğim
Banada gelmiyor herseyi yaptimSms gelmiyor