- 810
- 494
- 63
Bol sans kardesLigin bana göre en kötü 2 takımı karşılaşıyor, kısır bir karşılaşma bekliyorum ama nbade alt-üst konusunda şansım tutmuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 216506
Bol şans dostLigin bana göre en kötü 2 takımı karşılaşıyor, kısır bir karşılaşma bekliyorum ama nbade alt-üst konusunda şansım tutmuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 216506
Sanırım elime verdiler, güney amerikanın haşin yamaçlarında kart bahsi oynamak varken nba bana göre değilWendel Carter kadroda yok Bamba-Wagner ikilisi oynuyo Alt gibi görünüyor maç
İki kolsuz takımın maçında çıkan sayıya bak valla ben de şok oldum.Sanırım elime verdiler, güney amerikanın haşin yamaçlarında kart bahsi oynamak varken nba bana göre değil
Ligin bana göre en kötü 2 takımı karşılaşıyor, kısır bir karşılaşma bekliyorum ama nbade alt-üst konusunda şansım tutmuyor.
NBA'e ben hayatımda 1 kere alt oynadım o da yanlış hatırlamıyorsam boston maçıydı ilk per 62.5 alt idi.Ekli dosyayı görüntüle 216519
Baba ne izliyoruz biz, ilk çeyrekten 76 sayı çıktı Oyuncu bahsi dışında alt üst oynamam bana göre değil.. @Magnumbet Destek
Cunningham ve Grant yoktu nasip...Futbolda da aynı şekilde alt oynamıyorum korner, kart bahsi oynarım taç bahsi oynarım alt oynamam @LoserLexa