Bi
Bitcoinle yatırın bitcoinle çekersiniz 100dolar çok iyi para hayırlı olsunevet bendende istiyor napalım ya
Bitcoinle yatırın bitcoinle çekersiniz 100dolar çok iyi para hayırlı olsunevet bendende istiyor napalım ya
Nasil aktif edecez yabanci bis3y anlamiyorum uye oldumPromo Kod' u yazıp aktif etmeyi unutmayınız.Canlı destek baglanmaniza gerek yok.
nasıl yatırıp çekicem bitcoin ileBi
Bitcoinle yatırın bitcoinle çekersiniz 100dolar çok iyi para hayırlı olsun
25 doları buldun mu kardeşimnasıl yatırıp çekicem bitcoin ile
Nerde oynadın hangi oyun yardım etsene Bi 4lperen0 instaÇevirdik çektik 100dolar belge melge istemediler 2 saatte geldi
evet bitcoin cüzdan falan nasıl olusturuluyor detaylı anlatacak var mı25 doları buldun mu kardeşim
Playstoreden btctürk indir kaydol hesabı onaylat işlem tamam yada chromeden yaparsın pcden sonra papara ile para yükler btc alırsınevet bitcoin cüzdan falan nasıl olusturuluyor detaylı anlatacak var mı
Hangi oyunsa çevirdin kardo oyun seçemedim biyatirip cekebilen var mi bende cevirdim para yatirmadim ama
cash bandit3 diye bi oyun var 60 doları 5400 dolar yaptım cevirdim simdi para yatırcam hadi sans dileyin beylerHangi oyunsa çevirdin kardo oyun seçemedim bi
Teşekkürler bol şans çekersincash bandit3 diye bi oyun var 60 doları 5400 dolar yaptım cevirdim simdi para yatırcam hadi sans dileyin beyler
Dostum bosuna yatırma twitterda birisi ödeme yapmıyor diye bilgi geçti bence iyice araştırmanda fayda varcash bandit3 diye bi oyun var 60 doları 5400 dolar yaptım cevirdim simdi para yatırcam hadi sans dileyin beyler
yapma ya kac gündür düsünüyordum varya yatırdım bugun gerci hala hesaba gecmedi bi sorun oldu anlamadımDostum bosuna yatırma twitterda birisi ödeme yapmıyor diye bilgi geçti bence iyice araştırmanda fayda var
Yatırdın mı bilgi geç bize de boşuna çevirmeyelimyapma ya kac gündür düsünüyordum varya yatırdım bugun gerci hala hesaba gecmedi bi sorun oldu anlamadım
Ne kadar yatirdin dostum sorması ayıp. Twitterda takip ettiğim sağlam bi sayfada gördüm. Umarim yapabilirsin çekim ama ben bile pek güvenmedim siteye kolay hesap açılabilir. Güvenliği çok zayıf bilmen lazim aslinda dostun.yapma ya kac gündür düsünüyordum varya yatırdım bugun gerci hala hesaba gecmedi bi sorun oldu anlamadım
Umarim ben yanılırım kardeşim içini karartmak deil amacım ister ekranda atabilirim snaakredi kartiyla odeme yaptim ancak hala bakiyeme gecmedi canli destek ile onu konusuyoruz 20 dakikadir