- 11,826
- 9,266
- 113
Bşde illaki şart epotsa aktivesi
Konunun ilk sayfasına gel orada kupon kodu var , wild60chip yazan onu kopyala claim yazan yere yapıştır ve devam etBonusu nasıl alıyoruz üye oldum da
benimde çekim talebi sonuçlandı 25dolara düşürmüşler hesabımı rulete giricem birazdanKonunun ilk sayfasına gel orada kupon kodu var , wild60chip yazan onu kopyala claim yazan yere yapıştır ve devam et
senin dediğin 6 dolara 9 vercek şekilde oynicam 1 günde yapamazmıyım 100 dolar umarım kaybetmem ya :/Konunun ilk sayfasına gel orada kupon kodu var , wild60chip yazan onu kopyala claim yazan yere yapıştır ve devam et
Nasıl yani 50 dolara kadar çıktın şimdi sıfırlandımı kasa sıkma canını kardeşim , sıfırlanmadıysa eğer acele etme gerekirse gelmeyen sayıları 3 tur bekle , işte ben bu yüzden 7 dolar basıp 9 dolar almaya gayret etmiştim riski yok etmek için@Doktor06 girdim yine rulete 50dolarla senin yöntemle bu sefer üst üste vermemeye başladı çok ilginç ama gercekten 1 verdiyse 2 vermedi öyle öyle sıfırlandı kasam elim ayağım titriyo çok kötüyüm borç alıp atmıştım ben oraya 6ekimde. 1 buçuk aylık emeğim gitti borcuda nasıl ödicem çok kötüyüm çok
sıfırlandı kasa malesefNasıl yani 50 dolara kadar çıktın şimdi sıfırlandımı kasa sıkma canını kardeşim , sıfırlanmadıysa eğer acele etme gerekirse gelmeyen sayıları 3 tur bekle , işte ben bu yüzden 7 dolar basıp 9 dolar almaya gayret etmiştim riski yok etmek için
Üzüldüm valla kardeşim ya, kötü olmuş İnan kisıfırlandı kasa malesef
Cevirsen bile ödeme yapmiyorlarHocam hangi oyunda çevirebiliriz sen çevirdin mi ne tavsiye edersin
Ben hala yapamadım aq neden acaba bende başka cikiyorSedat reis doğrumu böylemi bakarmsin bı @sysedatt Ekli dosyayı görüntüle 95845