- 6,637
- 3,664
- 113
Bana çıksında ne olursa olsun valla ilaç gibi gelirevet site sağlam mağdur etmezler kardeşim merak etme
Bana çıksında ne olursa olsun valla ilaç gibi gelirevet site sağlam mağdur etmezler kardeşim merak etme
HahaBana çıksında ne olursa olsun valla ilaç gibi gelir
Canlı yayınmı olcak simdi
ben hiç sıkıntı yaşamadım siteden ne gibi bir sıkıntı yaşadında 5 para etmez diyorsunGec kaldınız 5 para etmez sıte 100 tl yatırdık mal gıbı ınsanları somurmeye calısan bı sıteydı samimiyetsiz uckagıtcılardı su satı etkınlıgı ne oldu oda yalanmolur simdi
3 Tane var ustadım herkesin max ödül hakkı keşke öyle olsa . Herkes ödül alacak yani içiniz rahat olsunSen 25 tane numara almıştın sanırım tüm bonuslar sana cıkıcak.
Böylelerinin yorumlarını kafaya takma kardeşim sen 100 Lira para yatırmış siteye satın alacak kendisiben hiç sıkıntı yaşamadım siteden ne gibi bir sıkıntı yaşadında 5 para etmez diyorsun
Siteyi seviyordum ben iyi siteydi noldu birden anlamadım ... @Luckybet Destek begeniyordum sitenizi sonradan da olsa ...hakkınızda hayırlısı3 Tane var ustadım herkesin max ödül hakkı keşke öyle olsa . Herkes ödül alacak yani içiniz rahat olsun
Konu açıldığından beri senin yazılarını okuyorum, başına gelmeyen konularda çok rahatsın, birgün senin paranı bürolardan biri yerlerse, ki dileğim inşallah yerler, ozaman sana hatırlatırım. Adamın binlerce parasını buharlaştırdılar, parasını ve hakını arıyor, sen halen burda bana kelek yapmadılar ben güveniyorum benim için ciciler falan diyor, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diye slogan atıyorsun, insanı sinirlendiriyorsunuz. Çok bencilsiniz.Böylelerinin yorumlarını kafaya takma kardeşim sen 100 Lira para yatırmış siteye satın alacak kendisi
Gözünle gördünmü ödeme almadığını ?Konu açıldığından beri senin yazılarını okuyorum, başına gelmeyen konularda çok rahatsın, birgün senin paranı bürolardan biri yerlerse, ki dileğim inşallah yerler, ozaman sana hatırlatırım. Adamın binlerce parasını buharlaştırdılar, parasını ve hakını arıyor, sen halen burda bana kelek yapmadılar ben güveniyorum benim için ciciler falan diyor, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diye slogan atıyorsun, insanı sinirlendiriyorsunuz. Çok bencilsiniz.
Gökten kemik yağar öyle birşey olursa eğerbirgün senin paranı bürolardan biri yerlerse, ki dileğim inşallah yerler, ozaman sana hatırlatırım.
yaa kardeş hasta mısın hangi site başka bi hesap sahibi adına para yatırıp ödeme yapar senin aklın bunu alıyor mu, iyi o zaman herkes başkasının hesabına para çektirip ödemem yapılmadı desin koca koca sitelerde bunu düşünemeyecek kadar gerizekalı olsun kafa bu kadar mı çalışıyorGözünle gördünmü ödeme almadığını ?
Hocam madem ödeme yapmayacak site neden 7500 TL ödeme yapsın bence sen hastasınyaa kardeş hasta mısın hangi site başka bi hesap sahibi adına para yatırıp ödeme yapar senin aklın bunu alıyor mu, iyi o zaman herkes başkasının hesabına para çektirip ödemem yapılmadı desin koca koca sitelerde bunu düşünemeyecek kadar gerizekalı olsun kafa bu kadar mı çalışıyor
Sorduğu sorudan cevap verilmeye değmez bir şahsiyet olduğunu anladım, 'gözünle gördün mü''? bu soruyu sorandan fazla birşey beklemeyin hocam, iyi günleryaa kardeş hasta mısın hangi site başka bi hesap sahibi adına para yatırıp ödeme yapar senin aklın bunu alıyor mu, iyi o zaman herkes başkasının hesabına para çektirip ödemem yapılmadı desin koca koca sitelerde bunu düşünemeyecek kadar gerizekalı olsun kafa bu kadar mı çalışıyor
Kardeşim sen beynininimi aldırdın ya adama demişler ki jacspot tan farkli bi kazanç elde edemezsin demişler adamın kasa 28 bin olunca adam bilinçli bakiyesi ni 10 bine düşürmüş ne bu sendeki site yanlıligi anlamazdan gelmezlik anlamadım gittiHocam madem ödeme yapmayacak site neden 7500 TL ödeme yapsın bence sen hastasın
Bu jackpot mevzusu döndüğü sıralarda farklı konu açmıştı luckybet kazanç falan filan diye galiba siteyle ortak çalışıyorKardeşim sen beynininimi aldırdın ya adama demişler ki jacspot tan farkli bi kazanç elde edemezsin demişler adamın kasa 28 bin olunca adam bilinçli bakiyesi ni 10 bine düşürmüş ne bu sendeki site yanlıligi anlamazdan gelmezlik anlamadım gitti
Aynen aylık 3 bin lira reklam ücreti alıyorumBu jackpot mevzusu döndüğü sıralarda farklı konu açmıştı luckybet kazanç falan filan diye galiba siteyle ortak çalışıyor