Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti lumberjack / İmkansız Bir Kombine

Kupon Miktarı
100
Kupon Oranı
21.23

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,872
113
Başakşehire turu geçer dedik maçı sattı resmen kasamı patlattılar 1.53 orandan almıştım bide acayip sinir oldum saçma sapan bir site de para vardı öylesine 100 oldu çekim verdim ödendi sonra saçma sapan bir kombine yapmıştım fenere kalmış gelmez ama işte ülkenin m koydular ne futbol kaldı ne bişey geleceğini düşünmüyorum yinede paylaşayım dedim Bol şanslar herkese 😏

IMG_20230315_235536.jpg

Kupon miktarı 100₺
Kupon oranı 21.23
Kupon kazancı 2123₺

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,947
3,004
113
Başakşehire turu geçer dedik maçı sattı resmen kasamı patlattılar 1.53 orandan almıştım bide acayip sinir oldum saçma sapan bir site de para vardı öylesine 100 oldu çekim verdim ödendi sonra saçma sapan bir kombine yapmıştım fenere kalmış gelmez ama işte ülkenin m koydular ne futbol kaldı ne bişey geleceğini düşünmüyorum yinede paylaşayım dedim Bol şanslar herkese 😏

Ekli dosyayı görüntüle 316182
Bol şans fener kazanır inşallah

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,730
3,521
113

yazdığın gibi gelsin

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,223
51,221
113

Fenerin oran cok iyi be.ilk macta cok sanssizdik bu sefer olabilir sansin bol olsun.basaksehirde 6 dkda 4 gol yemis bu kupa ve avrupa tarihinde bi rekordur bu nasip bi mallik anlamadim.lan 6 dkda 4 sut bile cok zor is adamlar 6 dkda 4 gol yemis reizllikden baska bisey deil

lumberjack

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,872
113
Fenerin oran cok iyi be.ilk macta cok sanssizdik bu sefer olabilir sansin bol olsun.basaksehirde 6 dkda 4 gol yemis bu kupa ve avrupa tarihinde bi rekordur bu nasip bi mallik anlamadim.lan 6 dkda 4 sut bile cok zor is adamlar 6 dkda 4 gol yemis reizllikden baska bisey deil
1.53 orandan kasayı basmıştım banko diye bi tuvalete gittim geldim 5 dk bi geldim maç 0-4 daha yeni yeni sakinleştim sinir küpü gibiydim 0-1 yatsam bu kadar koymazdı

bakasetas34

SENSİNN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
554
486
63

Bol şanslar Fenerbahçe geçecek turu inşallah

lolo2735

kumarbaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
961
440
63

bol şans

lumberjack

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,872
113
Hadi be bu gün güldür yüzümüzü

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,743
5,748
113

Ha gayret 1 gole uzar

lumberjack

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,872
113
Abi bu ülkedeki takımlar Avrupa ya bile gitmesin bence lose Allah belasını versin tek kale 2 yi bulamadı resmen şaka gibi şu gavatları sevindirdiler

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,223
51,221
113
Abi bu ülkedeki takımlar Avrupa ya bile gitmesin bence lose Allah belasını versin tek kale 2 yi bulamadı resmen şaka gibi şu gavatları sevindirdiler
Abi king yuzunden tur gitti.iyi oynadik ama king yine coptu ilk macdada kac gol kacirdi 1 ini atsa simdi hersey farkli olucakdi.yeteri idr baski yapamadik.bide dk 50de o kaleciye cakmak atani omur boyi stadlardan men etmek lazim.derdiniz ne lan sizin beyinsiz herifler ondeyiz turu gecme sansimiz var amaciniz ne olum beyinsiz orcolar sizi.ondan sonra oyun 7 8 dk durdu bizim hziimiz kesildi

lumberjack

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,872
113
Abi king yuzunden tur gitti.iyi oynadik ama king yine coptu ilk macdada kac gol kacirdi 1 ini atsa simdi hersey farkli olucakdi.yeteri idr baski yapamadik.bide dk 50de o kaleciye cakmak atani omur boyi stadlardan men etmek lazim.derdiniz ne lan sizin beyinsiz herifler ondeyiz turu gecme sansimiz var amaciniz ne olum beyinsiz orcolar sizi.ondan sonra oyun 7 8 dk durdu bizim hziimiz kesildi
Penaltı dan sonraki Valencia ın bomboş kaçırdığını ne yapacaksın rezillik bence şu oyuna göre 1-0 skor yenilse iyiydi mk

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,223
51,221
113
Penaltı dan sonraki Valencia ın bomboş kaçırdığını ne yapacaksın rezillik bence şu oyuna göre 1-0 skor yenilse iyiydi mk
Pozisyon tekrarini gostemiyorki mal kanal.sadece p6 pozisyonunda poz tekrari gosterdi hic replay olmadi.o yuzden o pozisyonu cozemedim topami basdi ne oldu anlamadim hic hisey ama kaleciyle karsi karsiyayda o kdrni aklimda tutabildim

lumberjack

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,872
113
O çakmak atanların ben gelmişini geçmişini orda oyun soğumasa çok farklı olabilirdi zaten hakem cins 9 dk verdi uzatma en az 14 15 dk oynanmadı

lumberjack

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,872
113
Pozisyon tekrarini gostemiyorki mal kanal.sadece p6 pozisyonunda poz tekrari gosterdi hic replay olmadi.o yuzden o pozisyonu cozemedim topami basdi ne oldu anlamadim hic hisey ama kaleciyle karsi karsiyayda o kdrni aklimda tutabildim
Yemin ederim yine sinir küpü oldum ülke olarak hiç bişey de yüzümüz gülmüyor 3 takım oynadı hepsi çöp ne futbol kaldı ne ülke sevgisi artık küçük suriye gibi bişey olduk

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,223
51,221
113
O çakmak atanların ben gelmişini geçmişini orda oyun soğumasa çok farklı olabilirdi zaten hakem cins 9 dk verdi uzatma en az 14 15 dk oynanmadı
Ilk yarida aynisi oldu en az 6 7 dk olmaliydi 4 dk verdi,ama o cakmak olayindan sonra olayin seyri deisdi cok baskili baslamisdik ondan sonra oyun rolantiye dondu.ama cok kacirdik be 15 sutda 3 isabet nedir awk yahu.1 tane king kacirdi bi tane arda kacirdi gol olsa haftanin golu olurdu bikac tane valencia kacirdi hci sansimiz yokdu

lumberjack

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,872
113
Ilk yarida aynisi oldu en az 6 7 dk olmaliydi 4 dk verdi,ama o cakmak olayindan sonra olayin seyri deisdi cok baskili baslamisdik ondan sonra oyun rolantiye dondu.ama cok kacirdik be 15 sutda 3 isabet nedir awk yahu.1 tane king kacirdi bi tane arda kacirdi gol olsa haftanin golu olurdu bikac tane valencia kacirdi hci sansimiz yokdu
Gol atamayan takım iyi oynamaz isteği kadar oynasın boş şu takıma 2 yi atamıyorsan kapat kulubü git Başakşehir 4 yedi Sivas 4 yedi Fenerbahçe saçma sapan oynadı özellikle ilk maç