- 1,854
- 822
- 113
50 liralık adammış
Yok dostum Estafurullah , kötü bir şey yazmak istemedim aslında. Bende zamanında birilerinin durumuna acıyıp ufak bir miktar göndermiştim, ve beni engellemişti. Kimseye güven olmuyor. 50 TL yi alıp 100 TL vermeyi karşı taraf teklif etmiş anlaşılan. Cezbedici olsun diye. Geçmiş olsun dostum. Vallahi kimseye inanmamak gerekiyor. Devir böyle bir devir.Niye ben ondan fazladan geri ödeme istemişim gibi yorumluyosunuz ben sadece onun bana yazdiklarini sizinle paylastim, bana bu kadar kötü şeyler yazmanızın sebebi ne, ne yaptim ki ben size
allah rızası için istiyorum dese anlarız da babacım adam 50 isteyip 100 tl geri atıcam demiş sana sen de 50 liram 100 lira olsun diye yollamıssın bide iyilikten bahsetmeLütfen yetkililer bu konuyu silmesin amacım hem yaşadığımın paylaşmak hemde burdakilere ders olsun kimseye acımayın.. @Shellac @Başkan konuyu lütfen silmeyin lütfen...
-
Dün gece çekiliş kuponumu paylaşmıştım, tabi kaybetti. Kuponu paylaştıktan sonra birisi mesaj attı retrobetten çekim yapıcam 50 lira atar mısın 100 lira olarak geri atıcam hemen çekip dedi. Çocukla uzun uzun konuştum bakiyesinin ekran görüntüsünü istedim yolladı bende inandım. Numarasını da istedim tabi, yoksa vermem dedim ve paparasını ordan yolladı
Paparamda son 64 liram kalmıştı ben 52 lirasını sırf birisine yardım olsun parasını çeksin dedim çaresizlik kötü bişey... Paramın hepsini yolladım sayılır yani sırf şu içimdeki insan sevgisinden. Parayı yolladiktan 2 saat sonra çocuk beni normal aramalardan ve sms lerden engellemiş
Her iyilik yapışımda birşeylerden ders çıkarmaktan bıktım artık kullanılmak istemiyorum
Forumda birisi sizden borç isterse çok samimi değilseniz asla ama asla vermeyin hiçkimse sizin yardımına bağlı yaşamıyor... Ben gittim 40 mesajı olan birisine acıdım, bu saf aptal kafamdan nefret ediyorum
Kimseye iyilik yapmak zorunda değilsiniz, çocuğun paparası ve telefon numarası bende ama ulaşamıyorum kaldı öyle..
Bu kadar menfaatçi fırsatçı birisi olduğumun farkında değildim herkesten özür dilerim birileri ortaya bisey atiyosa mutlaka doğruluk payi vardir verdiğim rahatsızlıktan ötürü kusuruma bakmayınCin olmadan adam çarpmıs adam haklı sen deseydin al kardesım ısını gör samimiyetine guvrndım vermedimi basımın gozumun sadakası olsun der gecerdi böle yapmadığın için hem rezil oluyonuz hemde ezıklenıyorsunuz iyilik karsılık sız yapılır 100 TL için deil
dost bu durum senlik değil genel olarak forum içi para alışverişi yasaktır.. Kimseye para verme kimseden isteme sonra kötü sen olursun onun için biz her şekilde para alışverişi kesmeye çalışıyoruz çünkü muhabbetin sonu hep aynı.. onun için bir birinizi kırmayın boş yere gerek yok.. İyi ForumlarBu kadar menfaatçi fırsatçı birisi olduğumun farkında değildim herkesten özür dilerim birileri ortaya bisey atiyosa mutlaka doğruluk payi vardir verdiğim rahatsızlıktan ötürü kusuruma bakmayın
@Shellac konuyu siler misiniz