- 13,975
- 5,485
- 113
Son dakikalar
Geçmiş olsun zararı tekrardan çıkartırsın inşallahkismet degilmis malesef iptal bizi uzdu
Acısını almadan bırakılmaz buneyse koreliler bunun acisini cikartirim ya sizden ileride yadim sizi
Teşekkürlertakip icin tesekkurler dostlar kupon malesef kaybbetti lakin 2 kisiye 500 rollin bakiyesi vermek istiyorum yineden odul alan rolling acip basarili olursa payllassin
@Shellac
Kesene berekettakip icin tesekkurler dostlar kupon malesef kaybbetti lakin 2 kisiye 500 rollin bakiyesi vermek istiyorum yineden odul alan rolling acip basarili olursa payllassin
@Shellac
Talibim kesene berekettakip icin tesekkurler dostlar kupon malesef kaybbetti lakin 2 kisiye 500 rollin bakiyesi vermek istiyorum yineden odul alan rolling acip basarili olursa payllassin
@Shellac
Kesene berekettakip icin tesekkurler dostlar kupon malesef kaybbetti lakin 2 kisiye 500 rollin bakiyesi vermek istiyorum yineden odul alan rolling acip basarili olursa payllassin
@Shellac
Ben yazdım en basta ama sen bilirisn dosttakip icin tesekkurler dostlar kupon malesef kaybbetti lakin 2 kisiye 500 rolling bakiyesi vermek istiyorum yinede odul alan rolling acip basarili olursa paylassin
@Shellac
Teşekkürler kesene berekettakip icin tesekkurler dostlar kupon malesef kaybbetti lakin 2 kisiye 500 rolling bakiyesi vermek istiyorum yinede odul alan rolling acip basarili olursa paylassin
@Shellac