- 4,722
- 2,209
- 113
Roll de sen seçiyorsun dost adminler degildostlar adminler yok suan etiket atiyorum onlar cekilisi yapsin kazananlar dm atar kontrol ederim. tahmini 1 saate aktif olurlar adminler
Roll de sen seçiyorsun dost adminler degildostlar adminler yok suan etiket atiyorum onlar cekilisi yapsin kazananlar dm atar kontrol ederim. tahmini 1 saate aktif olurlar adminler
Kanka bu çekiliş konusu değil ki.kendin seçiyorsun diye biliyorum ben.dostlar adminler yok suan etiket atiyorum onlar cekilisi yapsin kazananlar dm atar kontrol ederim. tahmini 1 saate aktif olurlar adminler
Aiscore dan bakabilir sinHiç bi uygulamada bulamadım bu maçı nerde takip ediyonuz sitenin sahte maçlarindan olmasın bu
Roolde kendi seçiyor broRoll de sen seçiyorsun dost adminler degil
Orda da yok agaAiscore dan bakabilir sin
Seç 5 kişi at 100 er sen sag bize selametdostlar adminler yok suan etiket atiyorum onlar cekilisi yapsin kazananlar dm atar kontrol ederim. tahmini 1 saate aktif olurlar adminler
2 kişi 250 iyidir en azından bişeye yararSeç 5 kişi at 100 er sen sag bize selamet
Adam iki kişi 250 diye açmış konu zatenSeç 5 kişi at 100 er sen sag bize selamet
Var ben takip ettimOrda da yok aga
Dost roll de onlar çekiliş yapmıyor sen dilediğine ulaşabilirsin
Gördüm sadece öneriydi benim kiAdam iki kişi 250 diye açmış konu zaten
Ben baktım bulamadım takım ismini farklı yazmışlar o zamanVar ben takip ettim
Aynen onlar görse bile sen seç diyecek zaten.Dost roll de onlar çekiliş yapmıyor sen dilediğine ulaşabilirsin