- 18,857
- 13,053
- 113
Aynen öyle agaEyvallah dostum tabi ki de gönlü kimi isterse ona versin bunda hiç problem yok ama konu için de aktif olanlara verelim dediğimiz yok ben kafama göre seçerim deseydi. Tamam demeseydi
Aynen öyle agaEyvallah dostum tabi ki de gönlü kimi isterse ona versin bunda hiç problem yok ama konu için de aktif olanlara verelim dediğimiz yok ben kafama göre seçerim deseydi. Tamam demeseydi
Operasyon çekildi boskoy takma alim ya bak keyfine babacanBu senin konunda ki üçüncü mesaj kardeşim. Penaltı olduğunda da alıntıladim. Nasıl inceledin bilmiyorum ama sanırım benim yazdıklarım görünmüyor. Fıkra bu kadar hadi eyvallah
Aynen öyle apoccanBütün gün dm den yazmışlardır şimdi konu para olunca
Kimseyi kirmayayim diye normalde böyle yorum yapmazdım ama sana katılıyorum maykom.Ya anlasana işde ayar çekilmiş kardeşim üçkuruş için dün savaş çıkacaktı boskoy takma
Öyle değil galiba dostum ilk penaltı olunca penaltı diyen ilk 5 kisimis bunlarBu senin konunda ki üçüncü mesaj kardeşim. Penaltı olduğunda da alıntıladim. Nasıl inceledin bilmiyorum ama sanırım benim yazdıklarım görünmüyor. Fıkra bu kadar hadi eyvallah
Aynen öyle bak keyfine agaKimseyi kirmayayim diye normalde böyle yorum yapmazdım ama sana katılıyorum maykom.
Çok bariz belli maykom çok bariz belli..Operasyon çekildi boskoy takma alim ya bak keyfine babacan
Kım cekmıs lo dıyınde bızde bılek uyuyodum secıldıgımdeOperasyon çekildi boskoy takma alim ya bak keyfine babacan
Ya işde kurnazlık dersi vermeye kalkıyolarda biz bitireli seneler oldu o dersi alimm be canımsınÇok bariz belli maykom çok bariz belli..
Yahu adam penaltı bahsi almış bol şans dilemisiz roll mu bu takip edeceğiz. Neyse Allah herkesin kalbine göre versinÖyle değil galiba dostum ilk penaltı olunca penaltı diyen ilk 5 kisimis bunlar
Reco şahıs olarak birsey denmiyor dayı üzerine alınma genel olarak seçimler için konuşuyoruzKım cekmıs lo dıyınde bızde bılek uyuyodum secıldıgımde
Benim sana lafım yok reco la senle değişmez bilirsinKım cekmıs lo dıyınde bızde bılek uyuyodum secıldıgımde
Yok reıs uzerıme alınmadım zaten ben operasyon dedın ya ondan sordumReco şahıs olarak birsey denmiyor dayı üzerine alınma genel olarak seçimler için konuşuyoruz
Neyse gunumuz güzel geçsin ucbes ayarlarsam roll yapak alimYahu adam penaltı bahsi almış bol şans dilemisiz roll mu bu takip edeceğiz. Neyse Allah herkesin kalbine göre versin
Secimleri kim yaptı aga onu merak ettikYok reıs uzerıme alınmadım zaten ben operasyon dedın ya ondan sordum
Valla bende bılmıyom sabah 5 te kalkınca gordum bende joe ıban ıstemıs burdada etıket vardıSecimleri kim yaptı aga onu merak ettik
Düşünmen yeter maykom sınava gidiyorum şimdi okula sınavdan sonra ayarlayabilirsem bende yaparız güzel biseylerNeyse gunumuz güzel geçsin ucbes ayarlarsam roll yapak alim
Tamam agaValla bende bılmıyom sabah 5 te kalkınca gordum bende joe ıban ıstemıs burdada etıket vardı
Kanka bunu konunun başında bende dedim her dk yazacak ne var ki bu konuda. Sonra dediler ki çekiliş olmasın konuda aktif olanlara dagitalim. Bizde maçı izlerken bı yandan konuda maçın gidişatını degerlendiriyorduk ama bu ders olsun Ağa böyle konulara hic bulasmamak lazimYahu adam penaltı bahsi almış bol şans dilemisiz roll mu bu takip edeceğiz. Neyse Allah herkesin kalbine göre versin
Konuşursam inceye girecem kurallar gereği malesef susuyoruz ama belli kim karıştırdığı az kaldı zamanını bekliyorum ben cok az kaldıKanka bunu konunun başında bende dedim her dk yazacak ne var ki bu konuda. Sonra dediler ki çekiliş olmasın konuda aktif olanlara dagitalim. Bizde maçı izlerken bı yandan konuda maçın gidişatını degerlendiriyorduk ama bu ders olsun Ağa böyle konulara hic bulasmamak lazim