Pekala sen aklı başında bir insansın, önyargılı davrandım, kurduğun cümlelerde bir bilinç düzeyi yakaladığın net görülüyor, seni sıradan ayaktakımı kanıbeş para etmezlerle karıştırdım, sayıca forumlarda çokça olan hemen beslendiği yerin savunma refleksine giren haklı ve haksıza bakmadan sadece pragmatist duygularla çıkarına gidenlerle karıştırdım. Kurduğum cümleleri geri alıyorum. Farketim ki amacın o değil.
Bana yanlışı olmadığını mı sanıyorsun?
Tabiki oldu ama en azından ben yanlışlarından dönmek için verdikleri çabayı takdir ettim ve hiç bir zamanda iyi niyetlerini unutmadım.
Ben hep diyorum bürolarda tek baş yok, misal destekteki X kişisi başka bir söylemde bulunurken Y kişisi başka bir söylemde bulunuyor sonra ardı arkası kesilmeyen zincirleme kazalar meydana geliyor.
Ama bu büronun art niyetinden kaynaklanmıyor tamamen ve tamamen entegrasyonundan kaynaklı.
En basitinden şöyle söyleyebilirim hadi çık sokakta birinden 5 10 TL iste veya bir yakınından eminim tanıdıklarının çoğu burun kıvırır.
Benim büroyu övmemdeki amaç olaya nesnel bakabilmemde ama sen düpedüz gidiyorsun bu çok yanlış...
Benimde sevmediğim bürolar ama ben bu tarzlarda yorumlardan ziyade başımdan geçeni kabaca anlatır sonrada tavsiyede bulunur kenara çekilirim.
Seninki karşıtlık benimkisi sempatizanlık olmuyor maalesef.
Bu sadece fikir alışverişidir ama sığ düşünceler sadece sana zarar verir, vesselam.