- 79,095
- 73,461
- 21,113
Haa sen ozgursun katılım yanlış kendi paylaşım linkini paylaşıcaktın
Baskan benim icin link yok yazilmis✔Celtlcs23 sende sorun yok zaten iletilmişsin
bi üstekine bak nasıl katılmıs twitter paylaşım linkine bide kurallara bir daha bak göreceksin.Baskan benim icin link yok yazilmis
Kendi paylasim linki derken forumun altinda yaptigim yorumun linkini attim zatenHaa sen ozgursun katılım yanlış kendi paylaşım linkini paylaşıcaktın
Twitterda konunun altina istenini yapmisim konunun linkini atmisim linke tiklayinca bu gorunuyor zatenbi üstekine bak nasıl katılmıs twitter paylaşım linkine bide kurallara bir daha bak göreceksin.
https://twitter.com/serkanozgur3005/status/1094596617406160901?s=20 buyrun paylasimi yapmisim onemli olan rt ve fav yapilmis
@Blue's katılmayı unuttum bana da ekleyebilir misinizKurallarda çok açık ve büyük puntolarla paylaşıyorum ki sonra sorun olmasın diye.
Sayin admin blues bana retrobet etkinligi bana yuklenmedi kontrol edermisiniz tsk ederimKurallarda çok açık ve büyük puntolarla paylaşıyorum ki sonra sorun olmasın diye.
Kimseye yuklenmedi dostum yarın öğleden sonra yüklenecekSayin admin blues bana retrobet etkinligi bana yuklenmedi kontrol edermisiniz tsk ederim
Kurallarda çok açık ve büyük puntolarla paylaşıyorum ki sonra sorun olmasın diye.
Kimseye yuklenmedi dostum yarın öğleden sonra yüklenecek
her etkinliğin kuralı aynı ben her sponsora yatırım yapmaya çalısıyorum sırf böyle etkinlikler içinadamlar 20 tllik bonusu vermemek için çok afedersiniz götlerinden bahane uydurmuşlar başkanım. bide diyolarki yatırım yapın la size paramı yatırılır