- 18,910
- 13,087
- 113
Kupon tutarına baksana agane 5milyonu olm 300 lira basmıs ag
Kupon tutarına baksana agane 5milyonu olm 300 lira basmıs ag
Hocammmmmmmmm hocammmmmmm dolar lazım bana nasıl yaparızGoooooooooooooooool
Mesela yani
oraya 200milyon dolarda yazarsın sallaKupon tutarına baksana aga
Maykocum dovizci varsa kolay iş oHocammmmmmmmm hocammmmmmm dolar lazım bana nasıl yaparız
Hocam eş dost kim varsa mahallede komşular getiricem canim hocam size yolunuzdayiz hocammm devamkeeeeeMaykocum dovizci varsa kolay iş o
Tebrikler kardeşimulan biliyorum ben bu işi ya . Bu işin kitabını yazdığımı farketmeyen kaldı mı? Goller takır takır içeride. Steinde 2-1 çevirmiş maçı. Kupon wonanza. Oynamayan pişman olmuştur umarım günün kale kombiniydi. Makina123 bir markadır .
Teprikler makinan saglammis ddsdulan biliyorum ben bu işi ya . Bu işin kitabını yazdığımı farketmeyen kaldı mı? Goller takır takır içeride. Steinde 2-1 çevirmiş maçı. Kupon wonanza. Oynamayan pişman olmuştur umarım günün kale kombiniydi. Makina123 bir markadır .
Ben ömrüm hayatımda böyle birsey ne gördüm ne duydum hayırlı cumalarulan biliyorum ben bu işi ya . Bu işin kitabını yazdığımı farketmeyen kaldı mı? Goller takır takır içeride. Steinde 2-1 çevirmiş maçı. Kupon wonanza. Oynamayan pişman olmuştur umarım günün kale kombiniydi. Makina123 bir markadır .
4 çok. 2 yeterrica ederim daim olsun dostlar. Özelden fix atın 4er lira yollayayim tüm cemaate. Bu forumda bugünden sonra milyoner mevcuttur , tüm isim hakları saklıdır. Makina123 marka bir milyonerdir.
4 tl ye şey çekilmiyor kanka şey he şey varyarica ederim daim olsun dostlar. Özelden fix atın 4er lira yollayayim tüm cemaate. Bu forumda bugünden sonra milyoner mevcuttur , tüm isim hakları saklıdır. Makina123 marka bir milyonerdir.